Kaip rašoma pranešime spaudai, naujausią savo kūrybą Kazimieras Likša skiria savo žmonai, nes visos albumo dainos vienaip ar kitaip yra susijusios su judviejų bendru gyvenimu ir patirtimi, rašoma pranešime spaudai.

„Sunku patikėti, kad koncertinis turas, kuriam ruošiausi pusantrų metų, jau prasidėjo. Pirmasis koncertas buvo nuostabus – publika atidavė labai daug meilės ir palaikymo“, – po koncerto sakė Kazimieras Likša, nekantriai laukdamas kitų koncertų.

Gastroles pradėjęs „Tamsta“ klube Vilniuje, kovo 22 d., atlikėjas koncertuos Kauno Kultūros centre, o kovo 23 d., Kultūros fabrike Klaipėdoje.

„Koncertinis turas yra geriausia dovana muzikantui po sunkaus ir ilgo darbo kuriant dainas ir po to jas įrašinėjant įrašų studijoje. Tai metas, kuomet galima su visa energija atskleisti tai, ką taip ilgai kūrei. Džiaugiuosi, kad jau galiu dalintis naujausio albumo dainomis su visais, kas nori jas išgirsti“, – sako Kazimieras Likša.

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Albumo „Tavo mylimiausia daina“ dainas atlikėjas kūrė ne vienerius metus. Muzikantas neslepia, kad šįkart nusprendė itin aukštai iškelti kartelę, nes norėjo, kad antras albumas būtų stiprus tiek turiniu, tiek pačiu skambesiu.

„Šiame albume susipynė dainos, kurias sukūriau per pastaruosius 4-erius metus“, – sako Kazimieras Likša. „Čia yra net keletas dainų, kurios buvo atmestos dar grupės „Karma“ gyvavimo laikais. Labai džiaugiuosi, kad tie kūriniai pagaliau rado savo kelią ir išvydo dienos šviesą“.

Siekdamas, kad nauji kūriniai suskambėtų ypatingai, Kazimieras Likša pagalbos kreipėsi į profesionalus.

„Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau „Ymir Audio“ studiją ir joje dirbantį prodiuserį Snorre Bergerud. Tai itin muzikalus žmogus, kuris turi labai tvirtą ir ryžtingą požiūrį į muziką“, – pasakoja Kazimieras Likša. „Man tai buvo įdomi patirtis, nes kartu su prodiuseriu naujoms dainoms ieškojome tinkamų aranžuočių. Galiu drąsiai pasakyti, kad rezultatu esu be galo patenkintas. Albumas skamba užtikrintai, šiuolaikiškai ir kokybiškai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)