Kaip rašoma atlikėjo pranešime spaudai, pastaruosius metus Soliaris klausytojus stebino skirtingo stiliaus kūriniais.

Soliaris, apibūdindamas savo naują dainą bandė ją sieti su „pirmojo karto“ patirtimi, kuris mūsų atmintyje visuomet palieka įspūdžius, kurių mes negalime pamiršti: „Šioje dainoje yra daug „pirmų kartų“. Pirmą kartą repuoju. Pačios dainos žinutė apie įvairius išbandymus naujus bei senus, meilės skausmą ir tuštumą. Pirmą kartą dainos tekste yra labai daug mano asmeninio gyvenimo spalvų“.

Soliaris dainą „Svetima“ kūrė kartu su muzikiniu prodiuseriu AK82. Tai yra pirmas kartas, kai profesionaliame muzikos pasaulyje pasirodė prodiuseris tokiu profesiniu psiaudonimu. Šiuo vardu besivadininantis kūrėjas turi sukaupęs didelę muzikinės veiklos patirtį, tačiau kol kas nenori atkleisti savo tapatybės.

Prie šios dainos taip pat prisidėjo „Daddy Was a Milkman“ narys ir prodiuseris Vitas Vaičiulis, kurio idėjos, novatoriškas požiūris suteikė dar daugiau spalvų dainai.

„Visuomet džiugina kelių muzikinių prodiuserių bendri darbai, nes jie tiesiog vienas kitą papildo“, – sakė Soliaris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)