„Girdėdamas, kaip koncertuose minia dainuoja kartu su manim, buvau apšalęs“, – pranešime spaudai pasakoja Tomas Narkevičius-Free Finga. „Todėl šiuos vizualus kūrėm ikoniškiems dainų tekstams ir tokioms, šypseną keliančioms eilutėms kaip „tu brangi kaip „Evian“, aš jaučiuos kaip „Selita“ įtvirtinti“, – teigia jis.

Pirmasis, prieš tris savaites pristatytas vaizdo klipas dainai „Skambučiai“, kurią dainininkas įrašė kartu su kolega prodiuseriu ir geru draugu Keanu Blunt, Youtube platformoje sulaukė jau daugiau nei 37 tūkstančių peržiūrų.

„Pagrindinė klipo veikėja – rūbų dizainerė Modesta Kremerytė-Mother Kremer. Čia ji – šalta, vieniša, laukianti. Man labai patinka emocija, kurią pavyko išgauti“, – pasakoja Free Finga.

Free Finga - Skambučiai (feat. Keanu Blunt):

Tiesa, pagrindinės klipo veikėjos rankose akyliausi Free Finga sekėjai galėjo išvysti ir vieną iš septynių unikalių Free Finga telefonų – „CRUSH“. Šį bei kituose klipuose pasirodančius išskirtinius telefonus dainininkas viešai žada pristatyti jau visai netrukus.

Antrą vizualą, dainininkas kartu su komanda nufilmavo pasinaudodami socialinio tinklo Instagram suteikiama tiesioginės transliacijos galimybe, o pagrindinį vaidmenį sukūrė modelis ir atlikėja Dovilė Rostovskytė.

„Ji nuostabiai įkūnijo dėmesio trokštančią šiuolaikinę merginą“, – teigia Free Finga. „Tiesa, neapsiėjom be nesklandumų. Filmuojant sceną su akvariumu, nepavyko apsaugoti į jį įmesto telefono ir jis sušlapo! Gerai, kad yra gelbėjanti ryžių terapija“, – pasakoja dainininkas.

Free Finga - Givenchy:

Šiandien pristatoma paskutinė trilogijos dalis – vizualas dainai „Kwk“. „Jame Greta Gervytė pabuvojo Maroko viešbutyje, kuris iš tiesų buvo mūsų mylimos komandos draugės Agnės kambarys Vilniaus stoties rajone“, – pasakoja Free Finga.

Free Finga - Kwk:

Pristatęs visą trilogiją, dainininkas neslepia, jog ir daugiau albumo dainų netolimoje ateityje turės savo vizualus. „Dainos mano ir Free Finga komandos galvose turi vizualizacijas, todėl ateityje dar įdomesniais būdais pristatysime vaizdus ir kitoms dainoms“, – teigia Free Finga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)