Kaip rašoma pranešime spaudai, Vido gimtadienio šou pavadinime – aktualus egzistencinis klausimas: „Kaip aš čia atsiradau?“ Be abejo, pakalbėti bus apie ką, nes tema – labai plati: tiks prisiminti vaikystę, perbėgti pirmomis anatomijos pamokomis, paklausti savo artimų žmonių, – iš kur atsirado jie, ir kaip susiformavo aplinkybės, leidusios V. Bareikiui atsidurti ten, kur jis yra šiandien.

„Iš tiesų, yra gausybė per gyvenimą sutiktų žmonių ir nutikimų, kurie mane „atvedė“ iki pat šio momento. Todėl ir gimtadienio vakarą ant scenos bus netikėtų svečių, – sako V. Bareikis. – Esu didelis „stand-up“ pasirodymų gerbėjas, todėl šiame vakare žiūrovai gali tikėtis daugybės juokingų istorijų iš mano gyvenimo, improvizacijų su publika ir, žinoma, populiariausių mano dainų, kurios šį kartą suskambės visai kitaip.“

Vos prasidėję 2019-ieji V. Bareikiui žadėjo sėkmę: jis puikiai susitvarkė su Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A vedėjo amplua ir įeis į šio renginio istoriją kaip scenos herojus, sukėlęs ant kojų areną du kartus per vakarą – ir susprogdindamas savo hitą „Pusvalanduko“ su dešimtimis pozityvių skustagalvių treninguočių, ir improvizuotai atlikdamas „Plikių dainą“, kurią netrukus po apdovanojimų, publikai reikalaujant, įrašė studijoje. Taip pat buvo sukurtas jos vaizdo klipas, kuriame nusifilmavo ir „Plikių dainos“ lyriniu herojumi tapęs Sasha Song.

Netrukus Kauno „Žalgirio“ arena ir vėl buvo V. Bareikiui pavaldi: vasario 16-osios išvakarėse vykusiame šventiniame koncerte jo atliekamas ilgai grojantis kūrinys „Žmogus Orkestras“ sulaukė fantastinio publikos įsitraukimo ir palaikymo.

O kur dar trys dienos apgulties ir nesuskaičiuojama gausybė asmeniukų su gerbėjais Vilniaus Knygų mugės Muzikos salėje...

Kovo 22 dieną sostinės Vaidilos teatre veiksmas vyks jaukioje kamerinėje aplinkoje. V. Bareikio gimtadienio stand-up‘e „Kaip aš čia atsiradau“ skambės akustiškai fortepijonu atliekama muzika, autentiškos jo gyvenimo istorijos. Laukia improvizacijos, dar nematytas sportiškai-klasikinis Vido įvaizdis ir – kaip gi be jo! – gimtadienio tortas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)