Atlikėjas atostogas vadina kūrybinėmis – po rytinės mankštos su banglente į rankas ima gitarą, užsirašinėja idėjas artėjantiems koncertams.

„Praeitais metais dainos „Tell Me Your Story“ muzikinis klipas buvo nufilmuotas žiemojant Fuerteventūroje, šiais metais tradicijos negalėjau sulaužyti – teko su komanda suremti pečius Šri Lankoje“, – juokiasi Justinas.

„Ištikimas draugas ir talentingas operatorius Mikas Zabulionis vėl ėmėsi didelio darbo – sulipdyti mano idėjas ir jas paversti realybe. Man labai pasisekė, kad tame pačiame miestelyje atostogavo du mano bičiuliai Rokas Bakstys ir Giedrė Anužytė. Jie ir įkūnijo mano įsivaizduojamą meilę“, – sako J. Jarutis. Dainą atlikėjas įrašė su anglų prodiuseriu Larry Hibbitt ir būgnininku Marijumi Aleksa Londone, studijoje „Octagon“.

„Daina „Its My Fault“ man yra ypatinga. Tai kūrinys apie praradimą ir jo priėmimą“, – teigia dainininkas.

Dainą ir vaizdo klipą galite įvertinti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)