„Daina ir klipas pavyko labai stiprūs – jie vienas kitą pildo ir padeda parodyti tai, ką noriu kurti ir vystyti Lietuvoje. Mano tikslas – ne tik unikali autorinė kūryba, ką visą laiką užtikrinu, bet ir žinutė klausytojams, kad galima ir iš tiesų gera kokybišką muziką bei vaizdo produkciją kurti būtent Lietuvoje.“ – teigia Alanas Chošnau.

Lietuva yra turtinga gamta ir kraštovaizdžiais, metų laikais, kultūra, istoriniais miestais ir nuostabiu pajūriu – tai tautos lobynas, kuris sinergijoje su kūryba ne tik priartina mus prie savo šalies, bet traukia ir tarptautinį dėmesį, rašoma spaudos pranešime.

„Nepripažįstu vakarų kultūros kopijavimo, klišių vaikymosi, sekso ir agresijos sureikšminimo muzikos ir vaizdo kūryboje. Savo darbu aš siekiu visiškai kitų dalykų - unikalumo, estetikos ir brandaus rezultato. Lietuviška muzika yra mūsų kultūros dalis ir aš noriu, kad ji turėtų stiprų ilgalaikiškumo kodą. Jau 27 metus kuriu Lietuvoje, mačiau visus nepriklausomos Lietuvos muzikos vystymosi etapus ir žinau, kad greitoji mada, nepaisant laikino susižavėjimo, neišlieka.“ – užtikrina Alanas.

Dainos „Per daug tavęs“ klipas Alanui brangiai kainavo ir leido pasitikrinti imunitetą – vidury vasario mėnesio daugiau kaip 10 valandų jis filmavosi labai šaltame ore, o paskutinių kadrų metu paslydo ant jūros akmenų ir įkrito į Baltijos jūrą. „Gera žinia, kad esu atsparus šiauriniam žiemos vėjui ir šaltai jūrai. Vietoje susirgimo pajutau visišką minčių išsivalymą ir galingą gamtos įkrovą. Tai lyg naujas krikštas.“ – juokauja Alanas.

Kviečiame įvertinti Alano Chošnau dainą “Per daug tavęs“ ir vaizdo klipą, kurio kūrybinė komanda - prestižinius tarptautinius apdovanojimus pelnęs kino režisierius bei prodiuseris Aleksandras Brokas, dailininkas ir stilistas Vitalis Čapkauskas, taip pat AMI inkubatoriaus jaunieji menų profesionalai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)