Naujausio atlikėjos kūrinio „Genai“ autorius Juozas Martinkėnas. Tačiau dainos žodžiuose – pačios atlikėjos jausmai ir patirtis, rašoma pranešime spaudai.

„Kūrinys apie pasidavimą aplinkai ir kitų įtakai. Bandymą susitapatinti su kitais, įsilieti į minią ir jokiu būdu neišsiskirti. Dainos žodžiuose atsispindi ir baimė išreikšti save, baimė būti kitokiai nei visi, parodyti, kas esi iš tikrųjų, net jei ne visiems, tokia kokia esi, gali patikti. Tokia visuomet buvau ir aš. Visuomet buvau kitokia nei visi, teko ir bėgti nuo savęs pačios“,- apie naująjį kūrinį pasakoja Gerda ir pripažįsta, jog šis kūrinys tarsi žinutė, skatinanti visus būti savimi ir nebijoti likti nesuprastais.

„Esame labai patenkinti Gerdos pirmuoju singlu, kuris gimė bendradarbiaujant su muzikos prodiuseriu Juozu Martinkėnu ir neabejojame, kad šiandien pristatoma daina įsitvirtins lietuviškos muzikos topuose. Susižavėję stebime kaip skleidžiasi Gerdos talentas vildamiesi, kad netrukus galėsime pasidalinti ir daugiau puikių žinių apie Gerdos karjerą“,- sako ELITAZ MUSIC prodiuseris Gediminas Jaunius.

Nors tai ir pirmasis Gerdos solinis kūrinys, atlikėja iškart pasibaigus projektui, apie save jau spėjo garsiai priminti muzikos pasaulyje. Sausio mėnesį, kartu su Inga Jankauskaite ji išleido kūrinį „Šoku viena“.

Pati eiles kurianti Gerda sako, jog jos rankraščiuose nugulęs jau ne vienas tekstas apie jos patirtis ir išgyvenimus, kuris ne tolimoje tikisi, jog pavirs į kūrinius, džiuginsiančius jos klausytojus.

„Ne vienerius metus rašau eiles. Tik kol kas dar nesijaučiu pakankamai drąsiai, jog jos galėtų pasiekti didesnę publiką. Niekada nemėgau apie save daug kalbėti, bet eilės ir mintys, kurias esu parašiusi iš asmeninės savo patirties, manau, daugeliui jaunų žmonių nebūtų svetimos. Tikiu, kad ateityje mano klausytojai per mano muziką apie mane sužinos žymiai daugiau“,- muzikiniais planais intriguoja Gerda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)