„Ši daina yra apie meilę ir dviejų žmonių jausmus vienas kitam. Tikime, kad tai gali būti netgi meilės prisipažinimu. Iš tikrųjų kiekvienas klausytojas gali interpretuoti savaip. Daina skleidžia gražią žinutę ir šiltus jausmus – kaip tik artėjančiam pavasariui. Juk pašvietus saulutei visada aplanko romantiški jausmai ir geri norai. Galbūt šia daina kažkas norės prisipažinti savo simpatijai meilėje?“ – svarstė M. Šedžiuvienė.

Pasiteiravus, ar kada nors išauš tokia diena, kai Moniką regėsime ant scenos ne su Oksana Pikul ar Audriumi Janoniu, o kaip solo artistę, dainininkė kol kas tokių minčių neturi.

„Tiek su Oksana, tiek su Audriumi džiaugiuosi galėdama dirbti kartu, nors esame gana skirtingi duetai. Labai smagu, kad galiu muzikoje parodyti įvairias savo puses. Apie solinę atlikėjos karjerą kol kas nesvarstau, nes man smagu dirbti su kitais žmonėmis, mažiau jaučiu jaudulio, o ir į koncertus smagiau važiuoti kompanijoje, nei vienai“, – juokavo pašnekovė.

Pastaruoju metu M. Šedžiuvienės pavardė žiniasklaidoje linksniuojama dėl skyrybų su Andriumi Šedžiumi. Skirtingais keliais sukantys sutuoktiniai kol kas oficialiai dar neišsiskyrė, o viešumoje nevengia apsikeisti kandžiomis replikomis. Būtent scena Monikai yra viena iš tų vietų, kur ji gali atsikvėpti ir atsiriboti nuo neigiamų emocijų.

„Visais atvejais gyvenime darbas gelbsti. Padeda ne tik scena, bet ir mano įprastas darbas TV žaidimų bei lažybų įmonėje. Dainavimas yra labiau hobis nei darbas, kuris teikia nerealiai geras emocijas ir, žinoma, gerą laiką. Neslėpsiu, būna ir stresiuko prieš lipant į sceną, nes norisi pasirodyti kuo geriau ir nenuvilti žmonių, kurie susirinko paklausyti. Labai džiaugiuosi, kad po mūsų pasirodymų esame išlydimi garsiais plojimais, o po koncerto žmonės mielai prieina nusifotografuoti ir negaili gražių žodžių. Gali būti, kad kai kurie net gi pakeičia nuomonę kaip „apie nedainuojančius“ žmones, paliekame gerą įspūdį. Tai džiugina!“ – DELFI pasakojo dainininkė.

„Dainavimas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis, dainuoju visur ir visada. Net gi darbe jau visi žino, kad jeigu kažkas niūniuoja – tai būsiu aš. Dainavimas nėra mano pagrindinis pragyvenimo šaltinis, tačiau ši veikla kartais atneša ir pelno. Esu labiau orientuota dirbti stabilų darbą, kuris atneštų stabilių pajamų. Ateityje planų turiu daug. Vienas iš jų – tęsti vizažistės veiklą. Galiu prasitarti, kad planuoju dirbti Oksanos grožio studijoje“, – atviravo pašnekovė.

Nors Monika šiuo metu išgyvena gana įtemptą skyrybų etapą, žinoma moteris neleidžia sau liūdėti, o pasiteiravus, ar šiandien ji jaučiasi laiminga, dainininkė tikina, kad stengiasi tokia būti.

„Aš visada stengiuosi būti laiminga ir surasti kažką, kas mane džiugintų. Tai gali būti ir saulutės spinduliai, ir gera muzika. Žinoma, pagrindinis mano džiaugsmas yra mano Gabrieliukas, kuris džiaugsmą teikia savo nuoširdžia šypsena, apkabinimais ir mielais bučinukais! Jo tobulėjimas kiekvieną dieną atneša vis kažką naujo, o tai man kelia šypseną“, – DELFI prisipažino Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)