„Stebėjau visą „Euroviziją“ ir būtent „Rožės“ bendrame kontekste man pasirodė labai išskirtinis, originalus gabalas. Pagalvojau, kad būtų smagu sukurti jo gražų remiksą, iškart turėjau viziją, kaip daryčiau aš. Pasiūliau Migloko remiksuoti „Rožes“. Tuo pačiu buvo įdomu su ja susipažinti“, – pranešime spaudai pasakoja L. Somovas.

„Žiauriai didelis komplimentas man, kad Leonas pamatė „Rožes“ ne kaip baigtinį, o tęsiamą kūrybinį procesą. Didelė garbė būti remiksuojamai L. Somovo, nes, mano manymu, jis – vienas kiečiausių muzikos prodiuserių Lietuvoje, ir šiaip mes su Leonu sutapome stilistiškai“, – džiaugiasi Migloko.

Abiems remiksavimas tapo atradimu. Ir, panašu, sėkmingu.

„Daina įgavo greito tempo, didžiulį energijos užtaisą. Aš džiaugiuosi šiuo remiksu. Tikiuosi, kad jis patiks ir mūsų gerbėjams. Geras metas leisti tokį gabalą: žiema baigėsi, saulė šviečia, nuotaika gerėja, ir „Rožių“ remiksas – kaip tik toks, nuotaikingas“, – sako L. Somovas.

Išgirskite Migloko ir Leono Somovo „Rožių“ remiksą čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)