Atsiimdamas geriausiai metų grupei skirtą apdovanojimą grupės lyderis Mattas Healy pasakė: „Mizoginiški vyrų išpuoliai analizuojami, ieškoma niuansų, bandoma juos pateisinti sunkiu menininkų charakteriu, o į apie tai prabilusias moteris žiūrima kaip į isterikes, kurios nesupranta meno. “

Taip jis pakomentavo neseniai leidinyje „Guardian“ paskelbtą straipsnį apie piktnaudžiavimą valdžia muzikoje, ir šis komentaras nuskambėjo gan kandžiai renginyje, kuriame iš pradžių dominavo moterys nominantės.

Tačiau kitose mišriose kategorijose buvo apdovanotos tik „Little Mix“ ir Dua Lipa (su Calvinu Harrisu) – atitinkamai, už geriausią muzikinį klipą ir geriausią singlą.

C. Harrisas taip pat buvo vakaro žvaigždė – gavo apdovanojimą ir kaip geriausias prodiuseris. Iki šiol per 10 metų jis buvo gavęs 16 nominacijų.„Noriu padėkoti saviškiams namuose“, – pasakė škotų didžėjus.

Kitose svarbiausiose kategorijose, geriausio atlikėjo ir atlikėjos apdovanojimai buvo įteikti George‘ui Ezrai ir Jorjai Smith, o Tomas Walkeris buvo apdovanotas už geriausią metų debiutą.

Ceremonijos metu pasirodymus surengė tokie atlikėjai ir grupės, kaip „Little Mix“, George‘as Ezra, „The 1975“ ir Jess Glynne bei H.E.R, taip pat Hugh Jackmanas ir Pink – kuri atsiėmė apdovanojimą už išskirtini indėlį į muziką ir užbaigė apdovanojimų ceremoniją atlikusi įvairius savo hitus.


„Little Mix“ merginos, išgirdusios, kad žiūrovų balsavimo būdu jų klipas dainai „Woman Like Me“ (bendradarbiaujant su Nicki Minaj) buvo išrinktas geriausiu, iš džiaugsmo ėmė šokinėti.
„Brit Awards 2019“ nugalėtojai

Geriausias britų solo atlikėjas vyras: George‘as Ezra

Geriausia britų solo atlikėja moteris: Jorja Smith

Geriausias singlas: Calvinas Harrisas & Dua Lipa – „One Kiss“

Geriausia britų grupė: „The 1975“

Metų debiutas: Tomas Walkeris

Geriausias albumas: „The 1975“ – „A Brief Inquiry Into Online Relationships“


Metų vaizdo klipas: „Little Mix“ su Nicki Minaj – „Woman Like Me“

Geriausias tarptautinis atlikėjas vyras: Drake‘as

Geriausia tarptautinė atlikėja moteris: Ariana Grande

Geriausia tarptautinė grupė: „The Carters“

Geriausias britų metų prodiuseris: Calvinas Harrisas

Kritikų pasirinkimas: Samas Fenderis

Pasaulinė sėkmė: Edas Sheeranas

Išskirtinis indėlis į muziką: Pink

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją