Neseniai atskleistame pokalbyje, kurį iškart po grupės "The Beatles" iširimo įrašė žurnalo "Rolling Stones" korespondentas Jannas Wenneris, J.Lennonas sakė buvęs priverstas rinktis tarp savo žmonos ir grupės draugų, ir visiškai nesigaili dėl savo pasirinkimo.

J.Lennonas šiame interviu sakė: "Atrodė, kad man reikia vesti juos arba Yoko. Pasirinkau Yoko ir buvau teisus. Jie neapkentė jos. Įžeidinėjo ją ir vis dar įžeidinėja... tegu eina jie velniop".

J.Lennonas ypač kritikavo P.McCartney elgesį su kitais grupės nariais po jų vadybininko Briano Epsteino mirties 1967 metais.

"Paulas perėmė vairą ir neva vadovavo mums. Tačiau kas per vadovavimas, jeigu mes vis sukomės ratu? Paulas manė, jog mes turime būti dėkingi už tai, ką jis padarė, už tai, kad "The Beatles" išliko. Bet jis viską darė savo paties labui. Ne dėl manęs Paulas stengėsi", - tęsė J.Lennonas.

2005 metų gruodį minint 25-ąsias J.Lennono mirties metines Didžiosios Britanijos radijo stotis "Radio 4" transliuos visą interviu su žvaigžde.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją