Ant scenos įžengę devyni moodselleriai sukėlė ovacijų audrą ir šokius užvedančiais kūriniais su dūdomis grąžino į gyvos muzikos skambesį, rašoma pranešime spaudai.

Pirmoje koncerto dalyje grupė sugrojo didžiąją daugumą kūrinių iš debiutinio albumo. Vakaro pabaigoje paaiškėjus, kad ilgai slėpta staigmena yra kūrinys su popmuzikso scenos karaliene Džordana Butkute,
žmones privertė iki galo pasijausti kosmose. Suzafonistas Lukas Pivoriūnas sakė: „Šis sumanymas mums patiems atrodė kosmiškai netikėtas“.

Džordana Butkutė su „Mood Sellers“ atliko kūrinį „Tavęs ieškojo mama“, kuriam aranžuotę pučiamiesiems instrumentams parašė Leonardas Pilkauskas.

Koncerte taip pat pasirodė atlikėja Aušra Lauraitytė, kuri savo stipriu vokalu drebino sceną. Reperis Karpiz kvietė sistemai eiti velniop ir, panašu, publikai tai patiko.

Pasirodę grupės draugai „Rakija Klezmer Orkestar“ šokdino žmonės balkaniškais ritmais, scenoje buvo kiek ankšta, nes turėjo sutilpti net 14 muzikantų!

Koncerto akimirkos – nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją