Merginos po įspūdingo koncerto Klaipėdoje sulaukė gausybės gerbėjų laiškų su prašymu koncertus surengti ne tik uostamiestyje, bet ir kituose miestuose. Grupė į gerbėjų norus atsižvelgė, tad kartu prisiminti dvidešimtmetį galės ir tie, kurie į jubiliejinį koncertą Klaipėdoje atvykti negalėjo. Grupė „Mango“ savo išskirtinius pasirodymus surengs: kovo 28 d. Kaune Renginių Oazėje; kovo 29 d. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre; kovo 30 d. Marijampolės kultūros centre; balandžio 3 d. Utenos kultūros centre; balandžio 4 d. Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“; balandžio 5d. Jonavos kultūros centre; balandžio 6 d. Mažeikių kultūros centre; balandžio 7d. Panevėžio bendruomenių rūmuose.

Grupė, kaip ir didžiajame jubiliejiniame koncerte, žada iš tiesų įspūdingą pasirodymą. Koncerte skambės populiariausios visų laikų grupės „Mango“ dainos.

„Norime pakartoti tą nuostabų šou, kad visi gerbėjai galėtų tai pamatyti. Kiekviename mieste surengsime išskirtinį teatralizuotą pasirodymą su įspūdingomis video projekcijomis”, – sakė grupės senbuvė Rima.

Rima džiaugiasi, jog dar kartą vėl prie grupės trumpam ypatingam turui prisijungia Viktorija.

„Dalyvavimas šiuose jubiliejiniuose koncertuose visoje Lietuvoje bus puiki proga dar kartą susitikti su žmonėmis ir atiduoti visą širdį”, – sakė Viktorija.

Taigi vienoje scenoje kartu ir vėl pasirodys Rima Petrauskytė-Paulauskienė, Viktorija Perminaitė-Emanuel, Gabija Sruogiūtė bei Justina Dovydėnė.

Be šios geros žinios merginos savo gerbėjams taip pat pristato ir dokumentinio filmo, kuris netrukus pasirodys, anonsą, kuriame – kadrai iš jubiliejinio grupės koncerto, vykusio pernai spalio 20 d. Klaipėdoje.

Akimirkos iš koncerto Klaipėdoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją