Šiandien grupė paviešino intriguojantį darbą, apie kurio idėją pasakoja scenarijaus autorius bei „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„Pagrindinė tema sukasi apie du vyrus, kurie įsižiūri vienas kitą, tačiau negali to viešai parodyti dėl supančios visuomenės nuomonės ir užimamų aukštų pareigų. Kaip būti kartu? Kas svarbiau - aistra ar pareigos?", – retoriškai klausia Vaidotas.

Įdėmesni žiūrovai šiame vaizdo klipe pamatys dar daugiau potemių, įvairių detalių ar sutapimų su tikrais įvykiais. Pagrindiniai personažai Nalddo ir Tinpu gali priminti JAV prezidentą Donaldą Trampą ir Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Tačiau „The Roop“ nariai iškarto nori įspėti, kad visi personažai ir situacijos yra išgalvotos. Visi galimi sutapimai su tikrais žmonėmis ir įvykiais gali žiūrovams suteikti naujų minčių bei įžvalgų. Ir kviečia jų nebijoti.

„Be abejo, mes negalime visiškai atsiriboti nuo mus supančio pasaulio ir jo įvykių. Natūralu, kad tai gali persismelkti į kūrybą", – sakė Vaidotas.

Charakteringą animaciją sukūrė animacijos studija „Meinart", kuri jau septinti metai išskirtinai specializuojasi tik animacijos srityje. Kūrybinė studijos komanda drąsiai imasi ir netradicinių darbų bei skiria laiko socialiniams projektams - vienas iš animacijos studijos trumpametražių filmų LOOK, kalbantis apie gamtos užterštumo padarinius, per metus apkeliavo daugiau nei 100 festivalių visame pasaulyje.

„Prisipažinsiu, kad mane labai sužavėjo „Silly Me" klipo drąsus scenarijus ir sutarta jo išpildymo koncepcija. Tai išskirtinis klipas, kurio įgyvendinimui turėjome pilną kūrybinę laisvę! Retai taip pasitaiko, tad visą save investavome į klipą. Ir dėka visos komandos, kai ką nuostabaus ir kitokio tikrai pavyko padaryti",–teigia animacijos studijos įkūrėjas Meinardas Valkevičius.

Vaizdo klipą iliustravusi ir režisavusi Eglė Palubeckytė sako, kad parinkta stilistika atitinka ironišką pačio klipo siužetą. Šaržuoti personažai, išpildytos aplinkos bei ryškios spalvos drąsiai perteikia dviejų personų gyvenimus ir taip paverčia dainą dar spalvingesne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)