Vienos pagrindinių hiphopo srovių trap'o atstovai „Flying Saucer Gang“ yra pažįstami daugeliui. Dabar populiarumo viršūnėje esanti vaikinų grupė prisimena, kad į pirmąjį jų koncertą, kuris kažkada dar atrodė kaip nereali svajonė, susirinko nemažai juos palaikyti norėjusių žmonių. „Labai mylime savo fanus ir draugus, kurie iš pat pradžių buvo didžiausi fanai“, – sakė grupės lyderis Remigijus Daškevičius.

Anot jo, visi grupės nariai stengiasi atsakyti gerbėjams ir socialiniuose tinkluose, kur žinučių pastaruoju metu tik daugėja, nes visi jie vertina tuos, kurie klausosi jų muzikos ir domisi kūryba.

Pasiteiravus, nuo ko prasidėjo jų kelias muzikoje, atlikėjai mintimis nusikėlė į paauglystę. Būtent tuomet broliai įsigijo gitarą ir sumanė įkurti grupę grodami garaže. Kaip juokėsi patys nariai, tuomet jų tikslas buvo įkurti grupę „kaip Amerikoje“.

Ir nors apie sėkmę ar tolimesnius planus jiedu negalvojo, viskas klostėsi natūraliai. Netrukus prie grupės prisijungė daugiau narių, o garaže, kur jie muzikuodavo, atsirado ir daugiau instrumentų. Germanas Daškevičius juokėsi, jog nors tuomet jie stengėsi investuoti į instrumentus, galiausiai muzikoje vis tiek viskas persikelia į kompiuterį.

Pastaruoju metu vis daugėja ir hiphopo atlikėjų, o R. Daškevičiaus teigimu, atsiranda ir supratimas, kad norint muzikuoti visiškai nereikia eiti į muzikos mokyklą. Pakanka turėti kompiuterį ir norą kurti muziką.

DELFI TV eteryje jų pasiteiravus apie miestus ir miestelius, kuriuose ketina apsilankyti, vaikinai sakė, jog išsikėlė sau tikslą aplankyti ne tik mažesnius Lietuvos miestelius, tačiau ir išvykti į turą užsienyje. Tai padaryti jie ketina jau kitąmet. „Kažkada ir šis interviu atrodė kaip svajonė, bet dabar tai jau tapo realybe, todėl reikia svajoti, nes tai pildosi. Juk viskas anksčiau buvo svajonė“, – sakė grupės nariai.

Na, o netrukus grupė pasirodys M.A.M.A apdovanojimuose, kur yra nominuoti, bei kuria vaizdo klipą dainai „Lie to me“, kuri, kaip jau kalbama dabar, yra skirta R. Daškevičiaus mylimajai bei „Instagram“ žvaigždei Karolinai Meschino. Taigi, ši grupė dar tik ruošiasi didžiajam savo karjeros startui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)