„Jūs neįsivaizduojate, koks šis vakaras man neįtikėtinas – koncertas, kuriame skambėjo ir Ievos balsas, man tapo geriausia dovana. Juk taip švęsti dar nėra tekę. Juk tradiciškai didžiųjų metų švenčių laukimo laikotarpyje visi nori ne švęsti, o pabūti rimtyje“, – sakė sukaktuvininkė.

Ji patikino – Šv. Kūčių išvakarėse gimtadienį visada tenka sutikti kukliai – tik artimųjų apsuptyje.

A.Zasimauskienė atvira – tokia situacija vaikystėje jos nedžiugino: juk ne tik gimtadienio švęsti negalėjo, bet ir dovaną tegaudavo vieną, skelbiama pranešime spaudai.

„Mama, tu brangiausias man žmogus. Sveikinu!“, – nuo scenos į salę skriejo I. Zasimauskaitės žodžiai.

Ji, kaip ir solistės Vaida Genytė, Rūta Ščiogolevaitė, Evelina Sašenko ir Karina Krysko – Skambinė, šįvakar savo balsais džiugino „Enyjos dainų Kalėdinio koncerto“ klausytojus.

Enya yra viena populiariausių Airijos atlikėjų pasaulyje, kuri beveik nekoncertuoja, todėl jos angelišką balsą ir giesmes primenančius kūrinius galima išgirsti tik klausantis įrašų.

Kartu su solistėmis „Compensa“ koncertų salės scenoje „karaliavo“ maestro dirigentas Donatas Katkus bei jovadovaujamas Šv. Kristoforokamerinis orkestras, padėjąs atskleisti stebuklingą dainų skambesį.

Originalios muzikos ir „Enyjos Kalėdinis koncertas“ aranžuočių autoriai yra muzikos prodiuseris, atlikėjas Linas Adomaitis bei kompozitorius Jievaras Jasinskis.

„Kalėdiniame Enyjos Dainų koncerte“ skambėjo dainos: „Fairytale“, „Caribbean Blue“, „Flow Sail Away“ (Orinocco Flow), „Book Of Days“, „Celts“, „Only Time“, „Anywhere Is“, „Only If“, „Floras Secret“, „Amarantine“, „Watermark“, „Boadicea“, „Silver Inches“, „Sun In The Stream“, „Angels“, „On My Way Home“, „I Want Tomorrow“, „China Roses“, „May It Be“, „A Day Without The Rain“, „One by One“.

1980 m. muzikinę karjerą pradėjusi Enya (Eithne Ní Bhraonáin) visame pasaulyje išgarsėjo savo unikalaus skambesio dainomis, kuriose girdimi folk bei sintezuotų fonų ir klasikinių motyvų garsai. Ji yra daugiausiai albumų parduodanti atlikėja Airijoje, keturis kartus nominuota „Grammy“ apdovanojimui bei Oskarui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją