Koncerte buvo galima išgirsti tokius atlikėjus kaip Ieva Zasimauskaitė, Rūta Ščiogolevaitė, Evelina Sašenko, Vaida Genytė, ir daugelio projektų dalyvė, Karina Krysko – Skambinė ir kt.

Kartu su solistėmis koncertų salės scenoje pasirodė ir maestro dirigentas Donatas Katkus bei jo vadovaujamas Šv. Kristoforo kamerinis orkestrasį. Originalios muzikos ir „Enyjos Kalėdinis koncertas" aranžuočių autoriai yra muzikos prodiuseris, atlikėjas Linas Adomaitis bei kompozitorius Jievaras Jasinskis.

Kaip rašoma pranešime spaudai, žaviosioms išlavintųjų balsų savininkėms šia ypatinga proga sukneles sukūrė žymi dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Audiniai suknelėms dar rudenį buvo įsigyti Londone ir Paryžiuje.

„Kalėdiniame Enyjos Dainų koncerte" skambėjo visi didžiausi atlikėjos hitai: „Fairytale", „Caribbean Blue", „Flow Sail Away" (Orinocco Flow), „Book Of Days", „Celts", „Only Time", „Anywhere Is", „Only If", „Floras Secret", „Amarantine", „Watermark", „Boadicea", „Silver Inches", „Sun In The Stream", „Angels", „On My Way Home", „I Want Tomorrow", „China Roses", „May It Be", „A Day Without The Rain", „One by One" ir kt.

Enya yra viena populiariausių Airijos atlikėjų pasaulyje, kuri beveik nekoncertuoja, todėl jos angelišką balsą ir giesmes primenančius kūrinius galima išgirsti tik klausantis įrašų.
Tačiau per Šv. Kalėdas vyksta neįtikėtini dalykai ir vienas jų nutiks Lietuvoje - Enya kurtos ir išskirtinius balsus turinčių Lietuvos solisčių atliekamos dainos skambės didžiojoje mūsų šalies scenoje.

1980 m. muzikinę karjerą pradėjusi Enya (Eithne Ní Bhraonáin) visame pasaulyje išgarsėjo savo unikalaus skambesio dainomis, kuriose girdimi folk bei sintezuotų fonų ir klasikinių motyvų garsai. Ji yra daugiausiai albumų parduodanti atlikėja Airijoje, keturis kartus nominuota „Grammy" apdovanojimui bei Oskarui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)