Baigęs įrašus kultinės Lietuvos grupės „Foje“ lyderis trumpam pasiliko pagrindinėje studijoje tam, kad sukurtų visiems Lietuvos žmonėms jaukų kalėdinį sveikinimą.

Dviejų minučių vaizdo klipe A. Mamontovas kartu su pianistu Giedriumi Naku atlieka savo populiariąją dainą „Saulės miestas“. Kūrinys, kurį galima rasti debiutiniame 1995-aisiais metais išleistame muzikanto albume „Pabėgimas“, šįkart buvo sugrotas taip, kaip niekada iki šiol.

„Žmonės kalba, kad Kalėdos – stebuklų metas. Nežinau, ar tai yra tiesa, tačiau visa gyvenimą tikėjau, kad muzikinis stebuklas gali sukurti gražias šventes. Šįkart lyriškoms Kalėdoms stebuklų ieškojome naujoje „Saulės miesto” interpretacijoje. Tikiuosi, kad ji sušildys, privers nusišypsoti ir į šventes atneš jaukumą ir meilę”, - šypsodamasis gražių švenčių linkėjo A. Mamontovas.

Pilną naują „Saulės miesto” versiją muzikos mylėtojai galės išgirsti kovo mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje vyksiančiuose A. Mamontovo koncertuose, kuriuose jis pasirodys drauge su Lietuvos kameriniu orkestru. Be didžiausių per daugiau kaip 30 metų sukurtų hitų, koncerte bus galima išgirsti ir visą atlikėjo albumą „Šiaurės naktis. Pusė penkių“. Čia apsilankę žmonės galės įsigyti ir „Abbey Road“ studijoje įrašytą simfoninę šio albumo versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją