Šįkart muzikantų tandemas pristato naują aranžuotę ir skambesį, kuris, anot pačių kūrėjų, dvelkia Kalėdomis, šiluma ir jaukumu, rašoma pranešime.

Daina „Šią naktį per Kalėdas“ - viena gražiausių atlikėjo dainų. Ją išgirdę koncertuose, Sasha Song gerbėjai neretai stebisi, jog ši daina nesulaukė didelio populiarumo. „Prieš keletą metų išleidus šią dainą, sprogimas neįvyko – radijo stotys dainą grojo, bet gana pasyviai. Galbūt todėl, kad ji neturėjo kalėdinės dvasios“,- teigia atlikėjas.

Sasha Song prisipažįsta, jog ši daina visada buvo itin artima jo širdžiai, o taip pat patinka jo šeimai, draugams.

„Visi mano draugai, pažįstami, šeimos draugai, girdėję šia dainą stebėjosi, kodėl tokia graži, įsimenanti melodija nėra grojama radijuje, didžiuosiuose kalėdiniuose koncertuose. Šiais metais pamaniau, kodėl gi jos neperdarius iš pagrindų ir iš paprastos dainos apie Kalėdas nesukūrus kalėdinės dvasios kupino kūrinio“, – apie idėją naujam skambesiui prikelti dainą kalba atlikėjas.

„Kalėdos“ – tai pirmasis bendras vien su užsienio atlikėjais dirbančio prodiuserio Emeth Paul ir Sashos Song darbas.

Kaip rašoma pranešime, muzikantai šia skambia daina nori atkreipti žmonių dėmesį į šeimą, greta visada esančius ištikimiausius draugus, retai drauge praleidžiamą laiką. „Mūsų žinutė klausytojams – vertinkite ir saugokite savo artimuosius bei draugus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)