Pasak Berneen, pirmoji šios dainos versija buvo parašyta dar prieš 7 metus, ir daug kartų tobulinta, kol atlikėja jautėsi patenkinta. Prie dainos dirbo keletas prodiuserių iš Niujorko, Kataro ir Lietuvos.

„Žvelgiant į dainos pavadinimą, istorija tokia, kad dirbant su vienu amerikiečių prodiuseriu, rašėmės „minčių lietų“ apie ką bus nauja daina.

Maniau nagi, suteik man dainos pavadinimą. Prodiuseris sėdėjo šalia mano telefono su praleistu skambučiu ir pasiūlė tokį pavadinimą, o aš ėmiau rašyti dainą“.

Berneen Čereska teigia, kad daina yra apie tai, jog kiekvienas savo gyvenime praleidžiame savo skambutį. „Manau, kad mes visi esame raginami daryti ir įvykdyti tam tikrus dalykus mūsų gyvenime ir tokiu būdu kartais negirdime balso, kuris mums kviečia siekti svajonių. Daina yra apie kovą už savo svajones ir pasitikėjimą savimi.“

Šiuo metu Berneen komandoje dirba keletas skirtingų prodiuserių: Gajus Milkeraitis, Yonni ir DJ Relentt iš JAV, Matt Howe ir Mazen Murad iš Didžiosios Britanijos, tačiau didžiąją dalį muzikos atlikėja rašo pati.

Pasak Berneen vadybininko Vyto Karpausko, ateinančius keletą mėnesių, lauks kūrybos procesai, o jų rezultatais būtinai dalinsimės su Lietuvos klausytojais, kurie labai svarbūs Berneen. „Taip pat netrukus bendradarbiausime su puikiais džiazo, pop-roko muzikantais, žinoma Lietuvių grupe bei lietuvių repo atlikėjais. “

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)