„Kai į paprastus moteriškus klausimus: „Ar manęs klausaisi?“ „Ar mane girdi?“, „Ar mane supranti?“, gauni atsakymą net ne iš vieno, o iš tūkstančių žmonių, negali jaustis kitaip, nei laimINGA“, – emocijų neslepia dainininkė.

Koncerto žiūrovų Kaune laukė ir daugybė staigmenų. Viena jų neabejotinai tapo visiškai netikėtas I. Valinskienės įvaizdis, atliekant kantri stiliaus dainą „Meilės apiplėšimas“. Baladinio tipo atlikėja save vadinanti Inga šį kūrinį juokais vadina savo vyro Arūno Valinsko provokacija. Šioje avantiūroje dalyvavo net 400 linijinių šokių šokėjų.

Naujajame Ingos koncertų ture gerbėjai išgirs dainų iš naujausio, ką tik išleisto jos albumo. Jame – 12 dainų, kurtų lietuvių autorių. Tarp jų yra legendinio grupės „Hiperbolė“ gitaristo ir vokalisto Igorio Berino kūrinių, netikėtai suskambės poetės S. Nėries eilėraštis „Sudeginkit mane kaip raganą“, abejingų nepaliks neseniai mus palikusiam aktoriui Arūnui Storpirščiui skirta daina „Šiandien ir dabar“, kuriai žodžius parašė mylimiausia dainų tekstų autore praėjusiais metais tapusi poetė Erika Drungytė, o muziką jautriai sudėliojo Virgilijus Butkevičius.

Gerbėjus džiugins ir visas rinkinys auksinių Ingos dainų – „Meilės muzika“, „Saulėgrąžos“, „Dieviška žiema“, „Mylėjau Jus“, „Nuodėmingi angelai“, „Žvaigždė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)