Kaip rašoma pranešime spaudai, vienoje garsiausių pasaulio koncertų salių, veikiančioje jau beveik 150 metų, kasmet įvyksta daugiau kaip 390 populiariosios, klasikinės, roko muzikos koncertų, operos ir baleto spektaklių, sporto, labdaros renginių ir apdovanojimų ceremonijų.

Įspūdingus pasirodymus šioje scenoje yra surengę tokie atlikėjai, kaip Adele, George Michael, Eric Clapton, Frank Sinatra, Bob Dylan, „The Beatles“ ir daugybė kitų ryškiausių pastarojo šimtmečio balsų.

„Kalėdos tikrai yra stebuklų metas. Tad svajokite garsiai ir iš širdies“, - šypsosi dainininkė Monika Linkytė. - Šiandien aš stoviu šalia vietos, kurios net svajonėse neįrašiau į galimas koncertų sales. Pasirodymas šioje scenoje man yra didelė garbė ir atsakomybė, prisipažinsiu, kad nuoširdžiai jaudinuosi ir labai labai laukiu šio koncerto.“

Žiemos koncertų turui „Savo pasaulį kurti“ išskirtinėse Lietuvos koncertų salėse paraleliai besiruošianti atlikėja kviečia visus Londone gyvenančius lietuvius nepraleisti galimybės ir pasidovanoti sau jaukų gruodžio 18 d. vakarą su šeima ar draugais.

„Tokia proga pasitaiko tikrai labai retai, kai įspūdingą rinktinę programą galima pasiūlyti ir Londono, ir Lietuvos klausytojui. Tad kas turėsite galimybę, kviečiu apsilankyti Albert Hall, o kad skristi dėl nuostabaus koncero į Londoną nereikėtų, sausio mėnesį pasimatysime Lietuvoje“, - džiaugiasi Monika.

Gražiausiose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos koncertų salėse kartu su pasaulyje pripažintu Londono gospelo choru, dainavusiu su tokiais vardais, kaip Madonna, Elton John, Sting, Paul McCartney, Kylie Minogue, Tina Turner, „Gorillaz“ ir daugybe kitų, Monika ruošia išskirtinę programą gerai ateinančių metų pradžiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)