Atrankoje į 2018 metų „Euroviziją“ grupė „Twosome“ neliko nepastebėta – šmaikštų pasirodymą, kurio išskirtinumu tapo flamingo kostiumą apsirengęs aktorius Zigmantas Baranauskas, puikiai įvertino tiek komisija, tiek žiūrovai.

Įkvėpti pernykštės sėkmės, grupės „Twosome“ nariai atskleidžia ir vėl dalyvausiantys atrankoje. „Likus pusmečiui iki „Eurovizijos“, pradėjo kirbėti mintis, kad galbūt reikėtų vėl atkurti „Twosome“ projektą. Supratau, kad žmonėms tikrai patiko ir pasiteisino mano ambicija, kad užtenka per ašaras ir verkimą save rodyti Europai – reikia humoro“, – portalui LRT.lt tvirtina P. Šinkūnas.

Pasak jo, idėja naujai dainai gimė Z. Baranauskui. „Mes su Justinu Stanislovaičiu, trečiuoju grupės nariu, esame pakankamai „nurauti“, kad pasirašytume visokioms avantiūroms – tai jau įrodėme. Šiame pasirodyme privertėme dainuoti ir Zigmantą. Dainoje vėl yra idėja, „cinkelis“, įsimintinas priedainis, tinkantis žmonėms, mėgstantiems lengvą muziką“, – tikina P. Šinkūnas.

Dainos autoriai – patys grupės nariai, o aranžuotę jai sukūrė J. Stanislovaitis. P. Šinkūnas kol kas neatskleidžia, apie ką bus naujoji daina, tačiau žada nepamirštamą įspūdį.

„Dainos mintis susijusi su tekstu. Mums svarbi dainos žinutė – ji neįmanoma be gero teksto. Dedu galvą ir pažadu, kad tikrai būsite nustebę. Gal tai skambi frazė, bet to tikrai nėra buvę pasaulyje. Jeigu visomis kalbomis kažkas ir buvo bandęs dainoje pasisveikinti, to, ką dabar darysime, galiu garantuoti, tikrai nebuvo“, – intriguoja P. Šinkūnas.

Apie savo sugrįžimą šiandien atlikėjai praneša ir vaizdo žinute gerbėjams: