Naujausiam savo vaizdo klipui V. Baumila kartu filmuotis pakvietė modelį Karoliną Toleikytę. Jau ne pirmą kartą filmavimo aikštelėje dirbanti pora turėjo keletą seksualių ar net pikantiškų scenų. Ar gerbėjai išvys ir jųdviejų bučinį? Kol kas tai lieka paslaptimi. „Kai klipas išeis, tada ir pamatysite“, – intriguoja dainininkas.

„Abu esame profesionalai, tad į viską žiūrėjome kaip į darbą. Su Karolina esame seni pažįstami, todėl nebuvo jokių nepatogių situacijų“, – pridūrė jis.

Kaip DELFI pasakojo V. Baumila, jam nė nekilo mintis rengti atranką, ieškant merginos vaizdo klipui, mat jau seniai žinojo, kad jame turi vaidinti Karolina.

„Mes jau seniai su Karolina galvojome bendradarbiauti kuriant vaizdo klipą. Ji buvo labai už šią idėją, todėl viskas įvyko labai natūraliai. Nereikėjo jokių atrankų, nes viskas jau seniai buvo aišku“, – pasakojo dainininkas.

Kol kas pagrindinės vaizdo klipo ir dainos „Šalta“ idėjos Vaidas neatskleidžia, tačiau gerbėjai DELFI nuotraukose gali išvysti ne tik meilės scenas, bet ir netikėtus kadrus. Viename iš jų Karolinai teko nemenka užduotis – vilkint tik apatinį trikotažą atsigulti į automobilio bagažinę, pripildytą šaltais ledukais.

„Su šalčiu kovojome pledais, šiltesniais megztiniais, arbata su sausainiais. Taip pat apsikabindavome vienas kitą draugiškai“, – juokavo V. Baumila.

Tiesa, šaltis nebuvo vienintelė kliūtis, kuri apsunkino kūrybinius darbus – įpusėjus vaizdo klipo filmavimą, netikėtai sugedo automobilis.

„Buvo naktis. Jokia techninė pagalba atvažiuoti negali, niekas nedirba, miestas miega“, – sudėtingą akimirką pamena dainininkas.

„Klasikinis automobilis buvo vienas iš pagrindinių vaizdo klipo akcentų. O jis ėmė ir nebeužsikūrė, todėl turėjome viską apžaisti ir filmuoti aplinkui. Galų gale viskas baigėsi gerai, už tai esu dėkingas profesionaliai komandai“, – DELFI pasakojo V. Baumila.

17 val. darbus pradėjusi kūrybinė komanda filmavimą baigė tik 5 val. ryto. Nepaisant to, V. Baumila džiaugiasi, kad per šias iššūkių kupinas valandas jiems pavyko įgyvendinti viską, ką jie buvo sumanę.

Išskirtinės vaizdo klipo „Šalta“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)