Karjerą pradėjęs sėkmingiau nei daugelis kitų Lietuvos atlikėjų, Junior A savo daina „Sleep Machine“ jau prieš trejetą metų įsitaisė į „Spotify“ grojaraščius „USA Viral Top 50“ ir „New Music Friday USA“ šalia tokių didelių vardų kaip Lana Del Rey, Frankas Oceanas. O jo kūrinius jau spėjo sugroti „Apple“ radijas, „Beats 1 Radio“ ir britų BBC „Radio 1“.

Koncertą LOFTE Tautvydas pradėjo neįprastai – pasakojimu apie tikrus dramatiškus savo gyvenimo įvykius. Vaikinas neslepia didžiausių nuopuolių nuo savo gerbėjų, nes tai paskatino jį daryti tai, kam turi talento daugiausiai – kurti muziką.

Niekad neslėpiau to, kad pagrindinė priežastis, kodėl rašau dainas, yra ganėtinai savanaudiška – tai man padeda išlaikyti emocinį stabilumą, susivokti tame, kas vyksta ir kažkaip keliauti į priekį.“ Šiuo metu Tautvydas įrašinėja ketvirtajį mini albumą ir jau dirba prie penktojo, neleisdamas sau per daug atsipalaiduoti.

Junior A žengus į sceną tradiciškai pasigirdo „Neon“ iš antrojo mini albumo „Great things“. Galima buvo girdėti, kaip tuo metu drebėjo Tautvydo balsas. Nors į renginio Facebook eventą įkeltame vaizdo įraše jis tvirtino, kad nesijaudina, koncertui einant į pabaigą atvirai prisipažino, jog visą laiką velniškai jaudinosi. Ir nieko keisto, nes apie šį vakarą jis svajojo jau labai seniai: „Visad norėjau grot Lofte. Turėti ten savo solo koncertą yra šioks toks įrodymas, kad kažkur žingsniuoji, kad žmonės mato, kad žmonės girdi ir kad jiems rūpi.

Viso koncerto metu Tautvydas betarpiškai bendravo su publika, tarsi su senu geru draugu, kuriam ir paskutinių marškinių iš „Humanos“ atiduoti negaila, kad tik šis būtų laimingas. Dažnai pamojuodavo stovintiems viršuje ir iškėlusiems rankas apačioje, vis prisėsdavo, kad galėtų žiūrėti tiesiai į akis priekyje stovintiems fanams. Kvietė kartu šokti: „Vilniau, atsipalaiduok, čia tik mes – aš ir jūs“. Tarp dainų jis dovanojo gerbėjams savo kepurę, laidė sąmojingus juokelius, dar kartą užsiminė apie neseniai įvykusį išsiskyrimą su mergina. Jokios vaidybos bei surepetuotų emocijų.

Pats atlikėjas savo koncertu liko nusivylęs ir jį vertina gana griežtai. Jam užkliuvo keli techniniai niuansai. Tačiau klausytojai viso to greičiausiai nepastebėjo. Jų veiduose buvo galima matyti šypsenas ir palaimingą ramybę – toks efektas yra neatsiejama Junior A koncerto dalis. Panašu, kad šalia kokybiškos muzikos žmonėms labai svarbu jausti žmogišką šilumą ir nuoširdumą.

Tautvydui šeštadienio vakaras buvo išties neeilinis: ilgai lauktas pasirodymas sutapo su jo gimtadieniu, apie kurį tikri fanai puikiai žinojo, todėl padovanojo nuostabią dovaną – du kartus sutartinai choru sudainavo jam „Su gimimo diena“.

Šio magiško koncerto akimirkos – fotoalbume:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)