„Labiausiai džiaugiuosi, kad mano mylimas brolis Vytenis Nekrašius sutiko nusifilmuoti kartu. Filmavom jau rudenėjant, buvo labai šalta. Išplaukėm dviem valtimis visai dienai. Teko laipioti iš vienos valties į kitą ir buvo tikrai komiškų situacijų, kai vos neapsivertėm. Grįžtant užklupo audra, todėl teko greitai irkluoti, bet lūžo irklas, tad labai juokėmės, kai mano brolis vienu irklu plukdė pilnutėlę valtį žmonių. Grįžimas į krantą gerokai prailgo ir visi kiaurai peršlapom nuo lietaus,“ – pranešime spaudai pasakojo Neringa Nekrašiūtė.

Vytenis Nekrašius ir Eglė Krasnovė – pagrindiniai klipo herojai ir nors žiūrovui gali susidaryti įspūdis, kad šiuos du žmones sieja jausmai, gyvenime jie nėra pora. Jų apsikabinimai vyko ne iš meilės, bet labiau iš šalčio.

Jūsų dėmesiui naujausia Neringos Nekrašiūtės daina „Glauskis“ ir jos vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)