Merginos labai intensyviai ruošiasi didžiajam pasirodymui. Specialiai koncerto kūriniams kuriamos video projekcijos. Kiekvienam kūriniui bus pritaikyta atskira projekcija. Joms merginos filmuojasi jau dabar, o keletą kadrų galite pamatyti nuotraukose, rašoma pranešime spaudai.

Pasirodymuose talkins Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto trupė. Choreografiją koncertui kuria „Padėkos kaukės“ ir „Auksinio scenos kryžiaus“ nominantas bei laureatas choreografas Aurelijus Liškauskas. Pasirodymą režisuoja Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro spektaklių ir miuziklų režisierė Rūta Bunikytė.

Ji ne tik režisavo tokius spektaklius ir miuziklus, kaip „Romeo ir Džiuljeta”, „The Beatles Show“, „Brodvėjus.LT“, „Boni ir Klaidas“, „Čikaga“, bet ir dovanojo klaipėdiečiams ir svečiams neįtikėtinus pasirodymus įvairių miesto švenčių metu („Kalbantis bokštas“, „Dainuojantys fontanai“ ir kt.) bei režisavo tokias pasisekimo sulaukusias laidas, kaip „Delfinai ir žvaigždės“.

„Net sunku šį pasirodymą vadinti koncertu. Tai bus didžiulis spektaklis. Galim tai pavadinti savotišku „Mango“ miuziklu, kuriame skambės legendinės grupės dainos. Atsirinkti keliasdešimt kūrinių iš kelių šimtų buvo labai sudėtinga“, – pasakojo „Mango“ narės.

Merginų repeticijos vis intensyvėja. Artimiausiu metu į Lietuvą vėl grįžta Viktorija Perminaitė-Emanuel, kuri taip pat prisijungs prie aktyvių repeticijų. Grupės narėms jau kuriami ir kostiumai. „Mango“ išvaizda rūpinasi dizainerė Aina Zinčiukaitė, puošusi ne tik pasaulio čempionus „Žuvėdros“ šokėjus, bet ir įvairiais Lietuvos scenos įžymybes. „Mango“ merginos buvo vienos iš pirmųjų dizainerės klienčių ir su ja bendradarbiauja bei įstabiais sceniniais kostiumais džiaugiasi jau bemaž visa dvidešimtmetį.

„Pasiruošimas iš tiesų intensyvus. Reikia viską pritaikyti tokiai didelei erdvei. Tūkstančiams gerbėjų tai bus didžiulė šventė. Tam skyrėme metus pasiruošimo ir vis ryškėjančiais rezultatais esame labai patenkintos. Tad kas dar nesuskubo įsigyti bilietų, labai kviečiame nesnausti, nes jie sparčiai tirpsta. Norime jus visus pamatyti šioje šventėje“, – ragino „Mango“ merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)