„Dainos žodžiai yra apie sudužusią širdį. Kai įsimylime, atrodo, kad tampa neįmanoma tą žmogų palikti. Net jei ir žinome, kad tas žmogus yra toksiškas. Ši daina yra apie tai, kad tikra meilė visada turi viltį ir niekada tiesiog neužges. Žinai, kas nutiks, tačiau išlieki viltingas ir lauki tos vienos dienos, kai tapsi laisvas iš šių pančių, kuris ir yra užkoduotas dainos pavadinime“, – pasakojo atlikėja.

B. Candice – Čereška taip pat užsiminė ir apie bučinio sceną. Vaizdo klipe jai teko bučiuoti scenos partnerį. Pasiteiravus, kaip į tai reagavo jos vyras Andrius, atlikėja nusijuokė: „Galiu pajuokauti, tačiau mes tikrai esame atviri vienas su kitu. Visada kalbamės apie viską ir mūsų santykiai yra atviri bei laisvi, kai kalbama apie mūsų darbus ir socialines veiklas. Nepančiojame vienas kito ir puikiai žinome, kas esame savo šeimoje.

Žinoma, jis buvo pirmas žmogus, kuriam papasakojau visą vaizdo klipo idėją. Tai įvyko antrą valandą nakties (juokiasi). Jis net padėjo išrinkti aktorių. Andrius yra labai protingas ir supratingas vyras bei puikiai nusimano, kaip veikia šis verslas“, – vyrui gerų žodžių negailėjo ji.

Fimuoti vaizdo klipą pirmą darbo dieną jie pradėjo 4 valandą nakties ir baigė 2 valandą nakties kitą dieną. Berneen dabar stebisi, kiek pastangų pareikalavo visi darbai. „Visi buvo nuostabūs ir dirbome tikrai labai daug. Garethas Place'as, kuris kuria ir filmus, nuostabiai viskam vadovavo“.

Beveik viską jie nufilmavo Pietų Afrikos Respublikoje esančioje fermoje. Kadangi atlikėjai teko filmuotis vilkint gana atvirus drabužius, ji puikiai prisimena šaltį.

„Kai tik grįžau namo, lindau po karštu dušu, tačiau net jis nebešildė! Tai labai priminė filmavimus Lietuvoje. Kartu šio vaizdo klipo filmavime neįprasta buvo tai, kad turėjome stengtis „pagauti“ saulę. Mums reikėjo filmuoti natūralioje šviesoje. Tai buvo sudėtinga, nes filmavome žiemą ir mus puolė moskitai. Pirmoji diena turbūt tikrai buvo sunkiausia“, – su šypsena prisiminė Lietuvoje išgarsėjusi dainininkė.

Aktyviai kūryba užsiimanti Berneen džiaugiasi ir augančia dukrele Sky. Mergaitė sparčiai auga ir jau prisitaiko prie kūrybingos mamos gyvenimo ritmo, išklauso visus jos kūrinius.

Tačiau sulaukdama didžiulio šeimos palaikymo B. Candice – Čereška susiduria su neigiamais kitų komentarais, nors stengiasi į juos nereaguoti. „Yra žmonių, kurie netiki manimi ir yra negatyvūs. Tiesiog ištrinu juos ir tą negatyvą iš savo gyvenimo. Visada buvau nuoširdi ir atlaidi. Atleisdavau daugybei žmonių ir į daug ką tiesiog numodavau ranka, nekreipdavau dėmesio. Dabar labiau vertinu savo laiką ir neskiriu jo tiems, kurie to yra neverti“, – atviravo ji.

Gerų žodžių už palaikymą ir profesionalumą ji negailėjo klipą režisavusiam Ryanui Krugeriui, prodiuseriui Jamesui Williamsonui ir seksualų blogiuką suvaidinusiam Badenui Moirui. Tiesa, Badenas nėra profesionalus aktorius. Jam priklauso tatuiruočių salonas Afrikoje. Tačiau prieš profesionalus jis nugalėjo dėl lengvo ir paprasto bendravimo.

DELFI skaitytojai vaizdo klipą gali pamatyti pirmieji:

Daugiau apie Berneen gyvenimą - jos Instagram paskyroje ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)