„Kviečiu visus savo gerbėjus, kurie kaip ir mes su Arūnu, tapo seneliais tą gražų ir saulėtą sekmadienį, į savo koncertą „AŠ laimINGA“, gruodžio 7 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Mums visiems, „bendraseneliams“, tai bus dar viena proga švęsti“, – pranešime spaudai sako I. Valinskienė.

Turo „AŠ laimINGA“ koncertuose Inga pristatys naująjį savo muzikos albumą, o antrojoje vakaro dalyje leis savo gerbėjams mėgautis mylimiausiomis visų laikų dainomis. Naująją I. Valinskienės koncertinę programą sudarys tik lietuvių autorių kurtos dainos. Vienas jų – legendinis roko grupės „Hiperbolė“ vokalistas ir gitaristas Igoris Berinas.

„Tai lietuviškos muzikos legenda, kurio dainose gyvena muzikos dvasia. Kai dievai kuria muziką, mūzoms belieka ją dainuoti. Labai tuo džiaugiuosi“, – teigia I. Valinskienė.

Vieną iš I. Berino jai sukurtų dainų – „Kelias, kuriuo aš einu“, Inga jau šiandien pristato savo klausytojams:

Ingos Valinskienės koncertai vyks: lapkričio 30 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 21 d. Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Juose Ingą lydės neišskiriamais draugais tapę gyvos muzikos grupės „Vairas“ muzikantai, scenoje pasirodys ir ne vienas garsus dainuojantis svečias.

Šiemet rugsėjo 9-ąją seneliais tapę Ingos gerbėjai į koncertą Kaune kviečiami registruotis šiuo el. paštu: rugsejo9seneliai@gmail.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)