Jie įsitikinę, kad labiausiai klausytojus paperka buvimas savimi kūryboje. Būtent į naujausią dainą ir sudėti asmeniniai atlikėjų išgyvenimai. „Žmonės daug laiko skiria kitiems. Galvoja, ką kiti pamanys, nori labai patikti. Ir kai galva perkaista nuo minčių, tiesiog norisi pabūti tyloje vienam su savimi. Tai lyg „restartas”, – apie dainoje tvyrančias emocijas pranešime spaudai pasakoja K. Talutis.

Naują kūrinį iliustruoja ir vaizdo klipas su dainų tekstu (lyrinis video). Jame tarpusavyje žaidžia detalės bei abstrakcijos, miesto fone šmėžuoja ir patys grupės nariai. Vizualinį sprendimą puikiai papildo tekstas apie vidinius apmąstymus. D. Alejūnas prisipažįsta, kad šie metai grupei išties intensyviausi: muzikinio albumo „Atlantida” išleidimas, pasirodymai įvairiose scenose – nuo miesto švenčių iki muzikos festivalių. Tačiau mintys, suguldytos į naują dainą, yra ne kas kita kaip tik noras išsivalyti prieš naujus darbus.

„Kiekvieno gyvenime ateina tas laikotarpis, kai pavargsti nuo tave supančios aplinkos, nuo dūzgesio, kalbų ir garso. Šitas kūrinys buvo pabėgimas į tuščią asmeninį pasaulį”, –sako D. Alejūnas. Jis prisipažįsta, kad pastarieji penki metai daugiausia sukosi aplink „8 Kambario” veiklas ir pareikalavo daug kantrybės. Pasak jo, buvo daug progų išsiskirstyti, bet nepasidavė ir judėjo toliau. O praeitą savaitgalį, stovėdami prieš tūkstantinę minią savo koncerte, dar kartą įsitikino – šis kelias buvo vertas visų pastangų.

K. Talutis neabejoja, kad prie grupės sėkmės labai prisideda klausytojų palaikymas. „Jie mums siunčia palaikančias žinutes, o mes visada stengiamės duoti atgalinį ryšį. Suprantame, kad turime kurti stiprų abipusį ryšį su klausytojais”, – sako atlikėjas.

Grupės vadybinkas-prodiuseris Ričardas Fedasiukas džiaugiasi, kad auga ne tik grupės„YouTube” ir „Spotify” rodikliai, bet ir koncertų kiekis. „Tampame koncertine grupe, su visa komanda stengiamės, kad kiekvienas koncertas būtų vis kitoks”, – sako R. Fedasiukas.

Artimiausi grupės koncertai Klaipėdoje, Utenoje ir Mažeikiuose, o netrukus atlikėjai pažada dar daugiau naujų kūrinių.

Išgirskite premjerą „Tuščiam pasauly”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją