Jos teigimu, kartais meilė mus paverčia geresniais žmonėmis, kai tie drugeliai skraido ir širdis prisipildo geriausių emocijų, norisi šypsotis, daryti gerus darbus, na, o kartais meilė būna ta, kuri kankina ir skaudina. Daina tikrai jausminga ir intymi. Kiekvienas gali rasti ten dalelę savęs.

„All over“ daina kartu su jausmingu vaizdo klipu pirmą kartą pasirodė pasirodė praėjusį vasarį.

„Didelio pasisekimo kūrinys sulaukė Lenkijoje vykusiame konkurse „Carpathia festval“ kur su šiuo kūriniu laimėjau Grand Prix bei pagrindinį festivalio prizą – penkiolika tūkstančių zlotų. Po šio konkurso mano dainas pradėjo leisti lenkijos radijo stotys, ypač „All over“ gyrė Lenkijos ir kitų šalių muzikos ekspertai. Svarsčiau išleisti kūrinį ir lietuvių kalba, bet visgi angliškai jis skamba daug geriau. Na, o šiandien retai sutiksi angliškai nekalbantį ir nesuprantantį žmogų“, – sako dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)