Pirmoji renginio valanda apšildant susirinkusią minią buvo patikėta ne ką mažiau skandalingai ir šiuo metu itin jaunuolių tarpe populiarėjančiai repo grupei „Flying Saucer Gang“. Likus kelioms akimirkoms iki jų pasirodymo, vaikinai dar kurį laiką leido VIP zonoje. Bendrame reperių būrelyje buvo galima pastebėti ir vieno grupės nario – Remigijaus Daškevičiaus – merginą, socialinių tinklų garsenybę Karoliną Meschino.

Ant scenos užlipę „Flying Saucer Gang“ kaip visada išsiskyrė savo ekspresija. Nors reperių dainoje apstu keiksmažodžių, jų nevengta ir kalbant su publika: „Patekote į Selo koncą b***“, – taip užvedinėti klausytojus bandė vaikinai.

Netrukus į didžiausią kada nors grupės koncertuose stovėjusią sceną užlipo E. Dragūnas, kuris buvo nusiteikęs išjudinti savo gerbėjus. „Rankas aukščiau“, – tokią atlikėjo frazę buvo galima girdėti beveik viso koncerto metu.

SEL koncertas Kalnų parke 2018

Kelias valandas trukusiame „Sel“ koncerte klausytojai galėjo išgirsti senas ir jau per ilgą pamiltas dainas – „Neduok man jokio šanso“, „Užmerkiu akis“, „Vėjas“, „Kam tu meldies“, „Aš žiūriu į tave, pasauli“, „Gyvenimo man vieno neužtenka“, „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“, „Sel 600“, „Tavo akyse“ ir daugelis kt.

Tiesa, labiausiai gerbėjus nudžiugino ir pašokti iš sėdimų vietų privertė E. Dragūno ir Donato Montvydo-Donny Montell hitas „Nieko verta“, kurį kartu traukė beveik visa minia. Iškart po šios dainos pasigirdo skanduojami žodžiai „Pakartot“, tačiau sėkmingas duetas dėl laiko stokos pakartojo tik dainos dalį.

Einant į pabaigą koncertui E.Dragūnas neprarado energijos ir toliau aktyviai bendravo su publika, ragino susirinkusius pabaigti vasarą audringai ir garsiai. Vos keli dainininko žodžiai – ir visa minia dainavo bei linksminosi kartu iškėlę rankas į viršų.

SEL koncertas Kalnų parke 2018

„Po dvejų metų Vingio parkas, taip? – užuominą apie savo svajonę surengti dar didesnį šou gerbėjams užsiminė E.Dragūnas, o publika plojimais sukėlė euforiją.

Pasibaigus koncertui ekrane atsirado užrašas „Ačiū, kad buvote kartu su manimi“. Daugiau nei 10 tūkst. klausytojų surinkusiame koncerte buvo galima pastebėti skirtingas kartas – vaikus, paauglius, suaugusiuosius ir net senjorus, kurie taip pat nebuvo abejingi elektroninei muzikai.

„Esu laimingas. Tą sakau labai aiškiai, garsiai ir nuoširdžiai“, – po kelias valandas trukusio pasirodymo, vos nulipęs nuo scenos sakė Egidijus.

Koncerto Vilniuje susirinko pamatyti ne tik 14 tūkstančių gerbėjų, bet ir gausybė Lietuvos pramogų, sporto, verslo ir politikos pasaulio įžymybių.

Renginyje šėlo Jonas Valančiūnas, Asta Stašaitytė-Masalskienė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Gintarė Gurevičiūtė, Emilis Vėlyvis, Natalija Bunkė, Ingrida Martinkėnaitė, Katažina Zvonkuvienė, Liepa Norkevičienė, Milita ir Silvija Daikerytės, Monika Šalčiūtė, Vita Pliadytė-Jakutienė, Inga Stumbrienė, Monika Šedžiuvienė, Edvardas Žičkus, Vaida Genytė, Ignas Barysas ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)