Šią vasarą apsilankius ne viename festivalyje, „Karklėje“ į akis krito tai, jog lankytojai bent pirmoje renginio pusėje nesistengė per daug išsiskirti iš minios. Būriuose žmonių nesimatė nei išsipuošusių kostiumais, nei pasidabinusių blizgučiais ar kitomis ryškiomis detalėmis. Iš pradžių tai stebino, nes visa tai būdavo neatskiriama kitų vykusių festivalių dalis.

Pakalbinti „Karklės“ dalyviai neslėpė: svarbiausia, kad būtų patogu. „Juk šalia jūra, oras geras, greit nusimeti suknelę ir šoki į vandenį. Nėra kada „piešti“ veido, jei vis tiek tuoj viskas nusiplaus“, – juokėsi iš Joniškio atvykusi Daiva.

Jai pritarė ir kaunietė Lina: „Čia toks festivalis – žmonės atvyksta atsipalaiduoti, o ne kažkam parodyti save.“

Vis dėlto prieš prasidedant svarbiausiems antrojo vakaro pasirodymams – Jax Jones, Craig David ir Marijono Mikutavičiaus, – o ir atvėsus orui, merginos ėmė klijuotis įvairiaspalves blakstienas, blizginti veidus ir rodyti gražiausius atsivežtus apdarus, nors nuo jų neatsiliko ir vaikinai. Pamatyti, kaip atrodė festivalio lankytojai, galite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)