Festivalių mylėtojai čia vyksta ne tik savo automobiliais, bet net ir pėsčiomis – likus keletui kilometrų iki miestelio buvo galima sutikti didžiulėmis kuprinėmis ir palapinėmis nešinų žmonių. DELFI kalbintas Domas sakė atvykstantis iš Šiaulių – didžiąją kelio dalį vyko pakeleivingais automobiliais, tik paskutinę likusią trijų kilometrų atkarpą įveikė pasivaikščiodamas. „Nesunku, kai žinai, kur eini. Į „Karklę“ vykstu trečius metus iš eilės, mėgstu čia esančią atmosferą, muziką ir jūrą“, – šyptelėjo vaikinas.

Muzikinė programa prasidėjo 13 valandą, o daugiausia dėmesio kol kas sulaukė Sauliaus Prūsaičio pasirodymas – šis net spėjo su savo gerbėjais išsimaudyti šalia esančioje jūroje.

Ironiška, tačiau itin gerai žinomas gatvės muzikantas iš Australijos Dub Fx paklausyti susirinkusi minia atrodė itin kukliai – tarsi dar ne visi, ketinę apsilankyti festivalyje, spėjo atvykti. Vis dėlto, organizatoriai teigia, kad šiemet „Karklė“ pritraukti turėtų apie 15 000 žmonių. Greičiausiai, kaip ir pernai, dauguma atvyks tik rytoj, įsigiję vienos dienos bilietus. Nieko keisto – būtent tą dieną vyks pagrindinių festivalio žvaigždžių – britų Jax Jones bei Craig David – pasirodymai. Ne mažiau dėmesio sulaukti turėtų ir visiems puikiai pažįstamas Marijonas Mikutavičius.

Šiemet itin daug veiklos turi ir tie, kuriems muzika – ne pagrindinis prioritetas. Festivalyje veikia filmų zona, įvairios kūrybinės dirbtuvės, vyksta sporto varžybos, siūloma daugybė festivalio partnerių pramogų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)