„Ši daina ir klipas yra apie mano gyvenimą, svajones ir likimą... Kaip bebūtų, viskas išėjo taip, kaip ir turėjo išeiti. Tai yra trapu, paprasta, bet neprasta. Būkite laimingi taip, kaip aš – nors gyvenimas ir nelepino“, – kalbėjo naują kūrinį pristatantis Radžis.

Kartu su daina dainininkas pirmą kartą savo karjeroje pristatė ir profesionaliai nufilmuotą vaizdo klipą, už kurį atlikėjas dėkoja Tomui Ramašauskui ir Gintarui Zdebskui.

„Emocijos puikios. Ta daina, manau, suteikia kiekvienam žmogui daug emocijų, o man dar labiau, nes aš žinau apie ką ta daina. Ji apie mano gyvenimą, apie tai, kad kiekvienas vaikas nori turėti savo vaikystę ir tėvus. Tai pamoka tėvams. Likimas vis tiek būna gailestingas ir nėra dėl ko jo kaltinti. Reikia gyventi ir džiaugtis gyvenimu, nes jis pasisuko taip, kaip turėjo“, – DELFI sakė Radžis.

„Nekaltinu savo likimo“ vos per vieną dieną „Youtube“ tinkle buvo peržiūrėtas daugiau nei 22 tūkst. kartų.

Įvertinkite ir jūs:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (407)