Minioje buvo galima išvysti animacinių filmukų herojus – vežliuką ninzę, blizgučiais ir karūna pasidabinusią princesę, žmogų vorą, velniūkštį. Kai kuriuos festivalio dalyvius įkvėpė ir įvairiusi gyvūnai. Tad nenuostabu, jog tarp poilsiaujančių muzikos gerbėjų buvo galima sutikti ir triušį, dinozaurą ar koalą. Ir vėl daugiausiai merginų puošėsi bikiniais bei laisvais ir judesių nevaržančiais drabužiais.

Finalinį festivalio vakarą Andrius Mamontovas savo geriausiais visų laikų hitais publikai kėlė nostalgiškus jausmus. Tuo tarpu jauniausia publika itin laukė naktį įvykusio sparčiai populiarėjančios grupės „Flying Sourcer Gang" pasirodymo. Klausytojai kartu dainavo ne tik du milijonus peržiūrų „Youtube" platformoje turinčios dainos „Kevinas Durantas" žodžius, bet ir daugelio kitų.

Festivaliui įpusėjus ant scenos galėjome išvysti ir tokius ryškius vardus iš užsienio šalių kaip Betsy, George Ezra, o šilčiausiai publika priėmė didžėjų bei prodiuserį Duke Dumont, itin plačiai žinomą dėl „Ocean drive" kūrinio. Nemažai dėmesio sulaukė ir vietinės žvaigždės. Ba., Gjan ir psichodelinio roko muzikos grupė „Flash Voyage" bei kt. buvo ne ką mažiau populiarūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)