Bikiniai, trumpi šortukai, laisvos palaidinės tik subtiliai dengė įkaitusius lankytojų kūnus – čia galėjai pasijausti kaip paplūdimyje. Didžioji dalis jų demonstravo išpuoselėtus kūnus, dailias linijas ir drąsiai pozavo fotografams. Kiti pasižymėjo išradingumu ir ekstravagantišku stiliumi: originalūs kostiumai, kaukės traukė dėmesį ir kėlė šypseną kitiems lankytojams. Masyvūs galvos apdangalai, ryškiomis spalvomis dažyti plaukai, perukai taip pat stipriai išskyrė lankytojus iš minios ir kaustė žvilgsnius.

Penktadienį pagrindinė scena buvo atidaryta vienos didžiausų lietuviškų „superstar“ – Beatrich. Ji iškart užkaitino „Granatas“ taip, kad ugniagesių mašinai teko gaivinti publiką didžiule vandens srove. O Beatrich užsipylusi vandens ant savęs, susišlapino mikrofoną ir pasirodymas kelioms minutėms buvo nutrauktas.

Toliau visų širdis savo jausmingomis dainomis kaitino Justė Arlauskaitė-Jazzu su styginių orkestru. Pasirodė Justinas Jarutis, Monique, Lilas ir Innomine. Desertui – į sceną žengė seksualioji Rita Ora, kuri surengė visiems tikrą vasarišką vakarėlį. Jos superhitus „Anywhere“, „For you“, „Body on me“ ir ypač ryškų sceninį įvaizdį galima būtų pavadinti visišku VASAROS apibrėžimu. Publika taip pat gausiai susirinko paklausyti ir „Rudimental dj“.

Pirmosios festivalio dienos įspūdžiai ir ryškiausi įvaizdžiai – foto galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)