Šįkart su DELFI skaitytojais ir žiūrovais atlikėja pasidalijo nauja premjera – albumo „New Standards“ dainos „You Never Know“ vaizdo klipu. Lyriška ir vasariška daina, panašu, netruks tapti ir šios vasaros hitu dar iki susitikimo su atlikėja vienoje vaizdingiausių Lietuvos vietų.

„Nors su šia suknele buvo itin karšta, tačiau buvo verta. Viskas tądien buvo tarsi pagal planą. Džiaugiuosi, kad įamžinome šiuos nuostabius Trakų vaizdus“, – apie filmavimą pasakojo muzikantė.

Būtent šiame vaizdo klipe Erica ir įamžino būsimo koncerto vietą – Trakų pilį, kur sugrįžusi iš mažų atostogų Lenkijoje koncertuos kartu su Retro Orchestra.

Savo gerbėjams ji dovanos koncertą „Džiazas po žvaigždėmis“, kur galėsime išgirsti tiek senas ir puikiai žinomas dainas, tiek ir dar negirdėtus Ericos kūrinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)