„Šauniausia buvo tai, kad žmonės, kurie su manimi dirbo, buvo nusiteikę ne vien realizuoti dainos idėją, tačiau ne ką mažiau prisidėjo ir kūrybingumu bei visišku atsidavimu darbui'', - pasakojo ji.

Šiuo metu Keitę prodiusuoja Edgaras Koldaras ir Artiomas Penkevičius, skelbiama pranešime spaudai.

„Aš ir Edgaras esame karšto būdo žmonės, neieškantys vienas kitam žodžio kišenėje. Tarp mūsų neretai būna ir ginčų, tačiau aš begalo džiaugiuosi, kad visada randame kompromisą, kuris tenkina tiek mane, tiek jį''.

Dainoje pasakojama apie merginos būseną nerūpestingomis paauglystės dienomis, pirmus santykius, įsimylėjimą. Muzikiniame vaizdo klipe vaidina ir Keites geriausia draugė Kamilė Jurgelevičiūtė.

Klipą filmavęs labai talentingas operatorius Kristijonas Šidlauskas su asistentu Jokūbu Adomavičiumi realizavo dainos vaizdo klipo idėją vos per keletą dienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)