Šią vasarą atlikėja dirba prie savo solinio albumo, todėl neplanuoja rengti daug pasirodymų Lietuvoje. Tačiau šį šeštadienį Palangos koncertų salėje Jazzu ant scenos užlipo su grupe, su kuria groja jau 10 metų. Prie jų prisijungė styginių kvartetas bei moterų choras „Viva“.

Koncertą su daina „Muzika tu“ pradėjusi Jazzu nuo klausytojų neslėpė jaudulio: „Labas vakaras, visiems. Žiauriai jaudinuosi, vos gaudau kvapą. Šiandien – ypatingas koncertas. Juokėmės, kad aš durna, jog tokią profesiją pasirinkau. Labai jaudinuosi. Noriu jūsų palaikymo. Ar palaikysite šį vakarą?“ – tokiais žodžiais renginį atidarė ji.

Žiūrovus atlikėja stebino kūriniais, parašytais nuo 17 metų, kuriuos atliko su skirtingais atlikėjais. Prieš koncertą Jazzu taip pat žadėjo atlikti dar niekur neskambėjusių dainų.

„Tai mano kūrybos retrospektyva“, – dar koncerto pradžioje sakė atlikėja. Po šių žodžių ji uždainavo gerbėjų pamiltą daina „Po mano oda“.

Popmuzikos scenos diva šiais metais atvėrė naują savo gyvenimo puslapį ir šiuo metu įrašinėja naujas kompozicijas, kuriose bus galima išgirsti kitokį, pirmapradį, dainininkės skambesį: Jazzu grįžta prie savo šaknų – klasikos ir džiazo.

„Atėjo laikas, kai turiu augti muzikine prasme. Esu tam pasiruošusi ir labai džiaugiuosi permainomis, kurios vyksta mano gyvenime. Dabar aš einu link tikrosios populiariosios muzikos“, – sako dainininkė.

Vienintelis solinis Jazzu vasaros koncertas buvo ypatingas: dainininkė ne tik atliko jau puikiai Lietuvos klausytojams žinomas dainas, bet ir leido pasiklausyti muzikinių premjerų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)