Drauge su režisieriumi Ričardu Matačiumi ir jo komanda Dainotas visą naktį praleido vilniečiams gana gerai pažįstamoje vietoje – viename iš sostinės prekybos centrų, kur yra trys vienas šalia kito veikiantys eskalatoriai.

„Šie, į skirtingas puses judantys, takai ir buvo pats svarbiausias dalykas. Be jų klipo idėjos nebūtų įmanoma įgyvendinti. Esu labai dėkingas prekybos centrui, kad visai nakčiai mus įsileido vidun“, – pranešime spaudai sako dainininkas.

Komanda dirbo tikrai intensyviai buvo nufilmuotas ne vienas klipo variantas, buvo ir daug nepavykusių bandymų.

„Mums geriausiai pavyko jau auštant, prieš pat parduotuvės atidarymą“, – ilgą filmavimo procesą prisiminė D. Varnas.

„Ši daina yra proga savo artimam žmogui suteikti džiaugsmo, kurį pats labai norėtum gauti. Klipo idėja – o parodyti įsimylėjusio žmogaus minčių srautą leidžiantis eskalatorium į parduotuvę, apsipirkti“, – linkėdamas gero žiūrėjimo, sako Dainotas.

Klipo dekoracijoms naudotos tik greitai suyrančios, gamtai draugiškos medžiagos – tai galima sakyti ir pirmas Lietuvoje ekologinis klipas. Pasibaigus filmavimui visos dekoracijos buvo atiduotos saugiam perdirbimui.

Dainotas džiaugiasi pagaliau atradęs širdžiai artimą muzikos stilių ir tikisi, kad jis patiks ir klausytojams. „Dainos autorius Deivydas Zvonkus tapo bene geriausiai mane suprantančiu žmogum. Darome unikalias, melodingas ir prabanga dvelkiančias dainas. Esame labai gerame kelyje ir drįstu teigti, jog rudenį mes su visa komanda pristatysime solinį albumą“, – sako jis.

Naujasis vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)