Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, muzikantų prašymu, pagrindinis persirengimo kambarys turi būti dekoruotas dideliais pliušiniais žaislais, taip pat – gausybe augalų, o kartu su jais „Die Antwoord“ nariai nori švelnaus, pūkuoto kilimo, muilo burbulų mašinos, egzotiško apšvietimo bei santalo smilkalų. Grupės reikalavimų sąraše pridėtas ir punktas apie užkulisiuose turinčius „apsigyventi“ gyvūnus ir vabzdžius: gyvates, driežus, žiurkes ir net žiogus.

Žadama, jog „Die Antwoord“ pasirodymas Vilniuje bus ne mažiau įspūdingas nei dueto narių Yo-Landi Vi$$er ir Ninja pageidavimai – kartu su savimi muzikantai atsiveža daugiau nei 30 kostiumų, o sceną papuoš didelis ekranas.

Po kiek mažiau nei mėnesio įvyksiantis „Die Antwoord“ koncertas gali būti pirma ir paskutinė galimybė šį duetą išvysti mūsų šalyje – praėjusiais metais singlą „Love Drug“ išleidusi grupė šiemet skelbia pristatysianti paskutinį savo albumą. Keturioliką turo koncertų Europoje surengsiantys „Die Antwoord“ juose, taip pat ir Vilniuje, gerbėjams sugros hitais tapusias dainas ir į programą taip pat įtrauks savo naujų kūrinių.

Rugpjūčio mėnesį su koncertais „Die Antwoord“ aplankys Belgijoje, Ukrainoje, Lietuvoje, Rusijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Lenkijoje, Vengrijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Prancūzijoje ir Šveicarijoje. Koncertas Vilniuje yra vienintelis grupės pasirodymas Baltijos šalyse. Didelio susidomėjimo iš alternatyvios muzikos mėgėjų ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse valstybėse sulaukusio koncerto organizatoriai ragina suskubti – bilietai į rugpjūčio 7 dieną koncertų salėje „Compensa“ įvyksiantį dueto pasirodymą graibstomi itin sparčiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)