Kaip pasakoja pati D. Bilevičiūtė, vaizdo klipas filmuotas Anglijoje, Durdl Door juros periodo gamtovaizdyje.

„Daina įprasmino moters meilės, sielos spalvas. Man gėlių stilistė Kristina sukūrė undinės uodegą iš 1000 žiedų. Buvau lyg moteris-undinė, išplaukusi iš jūros su perlų karoliais. Tai vienas iš naujų mano įvaizdžių“, – sako D. Bilevičiūtė.

Ji įsitikinusi, kad daina, muzika, neralūs vaizdai, saulė, jūra vaizdo klipe sukuria tokią nuotaiką, jog norisi tik mylėti ir būti mylimam.

Atlikėja pasakoja, jog filmuojant vaizdo klipą neišvengta ir nuotykių – jai teko pagelbėjant vyrams užropoti ir nusileidinėti uolomis, išvažiuoti į filmavimus avint šlepetėmis, nes Anglijoje tuo metu buvo net 35 laipsniai karščio.

„Naujas mados klyksmas – vietoje bikinio naudoti vakarines sukneles vandeny“, – šypsosi naują dainą ir vaizdo klipą pristatanti D. Bilevičiūtė.

Kūrybinguosius sumanymus galite išvysti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)