Kad „Glass Animals“ susidūrė su netikėtomis problemomis daugelis suprato jau praėjusią savaitę, kai jie atšaukė itin lauktą pasirodymą Lenkijos muzikos festivalyje „Open'er“. Tąkart, atsiprašę gerbėjų, jie nedetalizavo atšaukimo priežasties. Kaip dabar paaiškėjo, tuo metu Joe Seawardo gyvybė kabėjo ant plauko ir visi su nerimu laukė gydytojų verdikto.

Šiandien išplatinę oficialų pareiškimą grupės nariai neabejoja – Joe pasveiks, tačiau sveikimo procesas bus ilgas ir nelengvas, skelbiama spaudos pranešime.

„Brangūs draugai, praėjusį pirmadienį Dubline dviračiu važiavęs mano geriausias draugas ir mūsų būgnininkas Joe buvo nutrenktas sunkvežimio. Jis patyrė sunkias galvos ir kojos traumas. Laimei, liko gyvas. Po poros sudėtingų operacijų, jis dar tik kelio į pasveikimą pradžioje. Tai bus labai ilgas, sudėtingas ir vingiuotas kelias. Bet matydamas, kiek jis pasiekė per septynias dienas, tikiu, kad Joe pavyks vėl tapti tuo pačiu šelmiu,“ – jautriame laiške gerbėjams rašo „Glass Animals“ vokalistas Dave'as Bayley.

„Glass Animals“ būgnininkas

Joe Seawardo būklė kol kas itin sudėtinga – susidūrimo su sunkvežimiu metu jam buvo ne tik sutraiškyta koja, bet ir galvos kaukolė. Dėl šios traumos buvo pažeista smegenų dalis atsakinga už verbalinę kalbą. „Iš pradžių Joe tegalėjo ištarti tik „I“ (aš), tačiau kasdien jis atranda vis daugiau naujų žodžių,“– vilties nepraranda Dave'as, pridurdamas, kad kol kas pasiekimas ir tai, kad Joe jau gali judinti piršus.

„Mums ši žinia ypatinga skaudi. Ne tik todėl, kad atšauktas „Glass Animals“ pasirodymas festivalyje, kurio labai laukėme. Skaudžiausia dėl paties Joe. „Glass Animals“ jau yra groję „Lofte“ ir tai yra be galo šaunūs ir draugiški vaikinai, todėl labai liūdna, kad jiems nutiko ši tragedija. Siunčiame jiems daug palaikymo ir drauge su visais tikimės paties geriausio – kad Joe greitai atsistos ant kojų ir į Vilnių dar tikrai sugrįš su grupe. O mes dedame visas pastangas kuo greičiau surasti naujus festivalio headlinerius ir tikimės jūsų supratingumo bei palaikymo, kol išspręsime susiklosčiusią situaciją,“ – teigia vienas „Loftas Fest“ organizatorių Viktoras Diawara.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)