„Labai jaudinuosi ir labai bijau“, – pranešime spaudai atvirauja atlikėja. „Visada buvau maža, kažkokio renginio dalis, o tai bus pirmasis pasirodymas, kur žmonės ateis tik dėl manęs. Niekada neturėjau solinio pasirodymo ir tai teikia labai daug nerimo,“ – teigia ji.

Tačiau, ruošdamasi pasirodymui, visuomet energinga, geros nuotaikos ir atvira Beatrich nepraranda ir humoro jausmo. „Įdomu, kiek žmonių iš tikro nori manęs klausytis. Juk kažkada reikia susidurti su realybe“, – juokauja dainininkė.

Šį ketvirtadienį įvyksiantis koncertas dainininkei ypatingas ne tik dėl šios priežasties – čia Beatrich pirmą kartą pasirodys su muzikantų grupe.

Daug koncertuojanti ir dar daugiau laiko įrašų studijoje praleidžianti mergina teigia, jog praėjo metas, kuomet vasara asocijavosi su šiluma ir nerūpestingumu.

„Tik praėjusiais metais baigiau mokyklą ir jau šiemet vasaros asociacijos visai kitos – darbas, nuotykiai ir įvairios patirtys, tarp kurių ir pirmasis solinis koncertas“, – teigia ji.

Tačiau vasaros laikotarpiu užgriuvę darbai daininkės negąsdina, priešingai – suteikia daugybę gerų emocijų. „Vasarą visada įvyksta kažkas naujo ir netikėto. Nekantrauju pamatyti, ką ši vasara man atneš“, – sako Beatrich.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)