„Paradoksas. Visi lyg ir šaukiamės jaunųjų talentų, tačiau tuo pat metu vaidiname „plastikinius“, lyg realus gyvenimas nevyktų, lyg jame nebūtų pastovios įtampos ir pagundų, su kuriomis susiduria kiekvienas veiklus, o ypač jaunas žmogus”, – sako Alanas Chošnau.

„Mes daug koncertuojame ir artimai bendraujame su gerbėjais, savo muzika stengiamės jiems įkvepti pasitikėjimą, suteikti gyvenimiškų jėgų, auga nauja „Naktinių Personų“ gerbėjų karta ir mes labai artimai jaučiame jų pulsą. Tai potencialiai stiprios asmenybės, kurios gali atsispirti neigiamoms gyvenimo pagundoms, ir klipas yra skirtas pirmiausia jiems“, – nedvejodamas priduria Aras Vėberis.

Kaip rašoma spaudos pranešime, naujas video klipas „Niekam Nesakyk“ – tai mistinė jaunos poros istorija apie svaiginančias pagundas, jų riziką, norą atsipalaiduoti ir pabėgti į alternatyvią tikrovę. Jauna žavi mergina tyrinėja savo jausmus ir kūną, panyra į aistrų pasaulį, patikliai ryžtasi aštriems pojūčiams, kurie yra sumišę su paslaptingomis ir pavojingomis fantazijomis. Tai žvilgsnis į save ir į tave. Kviečiame įvertinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)