„Žinoma, kūrybinio proceso metu daina šiek tiek pasikeitė, bet juk visuomet ieškant tobuliausio varianto yra ieškomi bendri kompromisai, kurie nuveda iki to tikro grynuolio. Rūta Lukoševičiūtė yra gerai žinoma dainų teksto autorė ir jos kūryba anglų kalba mane tiesiog sužavėjo.
Nuostabios frazės su giliomis potekstėmis ir kartu lengvumu labai atitiko mano vidinę būseną klausant ir atliekant šią dainą. Tiek Andrius-Zaza, tiek Rūta yra savo srities profesionalai su kuriais dirbant žinai, kad rezultatas bus stulbinantis. Šis kartas yra ne išimtis, todėl be galo tuo džiaugiuosi ", - sako atlikėja.

ELEY pristatydama naująjį kūrinį kartu ruošiasi ir liepos 13 d. vyksiančiam jos soliniam koncertui Klaipėdoje, SKY 21 terasoje, kuris bus skirtas naujo sceninio vardo pristatymui. Koncerte dainininkė savo gerbėjams gyvai pristatys ne tik naujausią dainą, bet ir visame pasaulyje puikiai pažįstamus singlus.
Tiesa, atlikėja intriguoja ir apie mažytę staigmeną koncerto metu, kuri laukia visų tų, kurie dalyvaus naujojo josvardo pradžios istorijoje.
„Jau daugiau nei 8 metai sceninės patirties ir vieni metai intensyvaus darbo su visai nauja Eglės Jakštytės versija. ELEY - tai visai naujas skambesys, naujas įvaizdis, aukšto lygio sceninis pateikimas, tai grynuolis ir tikroji aš scenoje.
Pagaliau atėjo metas visa tai pristatyti. Greta naujo sceninio įvaizdžio bus ir nepakartojama šokėjų komanda. Šokiai yra svarbi ne tik mano gyvenimo, bet ir muzikinių pasirodymų dalis, todėl dabar dirbame su šokių grupe „Sfinx", kurie savo kūno kalba yra neatsiejama mano naujų kūrinių dalis. Labai nekantrauju, nes šito vakaro laukiu jau ilgai", - teigia atlikėja.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)