Vienas populiariausių šalies atlikėjų šįkart savo dainas atlieka kartu su kameriniu orkestru. Kaip prieš renginį teigė pats D. Montvydas, klausytojus šįkart sieks nustebinti netikėta vieta ir atlikimu, nors susirinkusieji ir išgirs pažįstamas dainas.

„Man sakė, kad jūsų bus tik šimtas, o atrodo kiek daugiau“, – vos įžengdamas į sceną nusijuokė dainininkas.

Į koncertą sode atlikėjas pakvietė visus ateiti su savo šeimomis ar antrosiomis pusėmis. Šio jo kvietimo pro ausis nepraleido ir ne vienas gerbėjas. Kartu su atžalomis atvykę gerbėjai ramiai leido vakarą romantiškai skambant orkestro melodijoms ir naujoms bei puikiai žinomoms Donato dainoms.

Tarp visų susirinkusiųjų buvo galima sutikti ir Justiną Jankevičių su širdies drauge, Mantą Katlerį, Moniką Pundziūtę-Monique bei originalia pintų kasyčių šukuosena nustebinusią Veroniką Montvydienę.

Donny Montell pseudonimu dar žinomas atlikėjas praėjusiais metais Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. buvo pripažintas geriausiu šalies pop muzikos atlikėju.

Ketvirtadienį 11 val. mūsų redakcijoje apsilankysiantis Donatas Montvydas pristatys savo naujausią dainą „Žiūrėk, ką padarei" ir specialiai jai sukurtą vaizdo klipą. O jis, kaip galime matyti iš stopkadrų, bus tikrai intriguojantis...

D. Montvydo DELFI skaitytojams pirmiesiems pristatoma daina yra skandalingojo jo ir Egidijaus Dragūno atliekamo hito „Nieko verta" tęsinys! Pamatykite vaizdo klipą pirmieji: premjera - DELFI TV Gyvai jau ketvirtadienį 11 val. Norite Donatui užduoti klausimą? Galite tai padaryti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)