„Esame pasiruošę tobulai. Visa komanda daug mėnesių sunkiai dirbo, kad SEL gerbėjai išvystų fantastišką šou. Tūkstančiai širdžių ir vėl plaks vienu rimtu”, - geras naujienas praneša Egidijus Dragūnas.

Garsenybė džiaugiasi, kad liepos 7-ąją bus palankus ir dangus. „Orų prognozės labai palankios, bus nuostabus oras, o tai keliasdešimt kartų pagerins visą atmosferą”, - kalbėjo SEL lyderis.

Šiuo metu Klaipėdos vasaros estradoje jau statoma didžiausia kada nors SEL koncerte stovėjusi sceną, kurios idėją sugalvojo pats E.Dragūnas.

Didysis SEL šou prasidės 22 valandą ir tęsis iki vidurnakčio. Primename, kad šou su geriausia koncertine grupe taip pat pasirodys Monika Liu, Algimantas Minalga-Soliaris ir Donatas Montvydas.

Kitą savaitę planuojama paskelbti rekomendacijas, kada grupės gerbėjams patogiausia rinktis į šou, kad išvengtų spūsčių ir gerai nusiteiktų prieš koncertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)