Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, ištikimiausią gerbėjų būrį Lietuvoje turinti grupė „ba.“ jų palaikymo sulaukė nuo pirmų vakaro minučių.

Likus daugiau nei pusvalandžiui iki to, kuomet buvo atverti „Vasaros terasos“ vartai, Vilniaus gatvėje jau būriavosi didelė minia, nekantraujanti išgirsti ir pamatyti grupės narius.

„Dėkosiu jums dar daug kartų šį vakarą, bet tai, ką jaučiu stovėdamas čia – neįkainojama“, – į susirinkusiuosius koncerto pradžioje kreipėsi Benas Aleksandravičius.

Savo gerbėjams grupė „ba.“ sugrojo šešioliką kūrinių, tarp kurių ir vieną, dar neišleistą dainą, o kiekvienas jų buvo palydėtas griausmingais plojimais. Grupės lyderis Benas Aleksandravičius šį vakarą dainavo ne vienas – visų dainų metu jam pritarė atmintinai žodžius mokanti minia.

Beveik dvi valandas trukusį koncertą, kurio metu abi pusės – tiek susirinkę grupės gerbėjai, tiek „ba.“ nariai dalinosi ypatinga energija, Benas Aleksandravičius pabaigė įspūdingai – nuo scenos stogo viršuje sumontuotos konstrukcijos šoko į jį pagauti pasiruošusių rankų minią.

„Viršijom visas galimybių ribas – terasoje pirmą kartą matom tokį kiekį vieningai plakančių ir grupės kūrybą atvirai priimančių širdžių“, – po koncerto sakė už „Vasaros terasos“ programą ir grupės „ba.“ vadybą atsakingos „Damn Good“ muzikos agentūros įkūrėjos Aistė Naveckaitė ir Greta Lechavičiūtė.

Pernai rekordinį lankytojų skaičių užfiksavusi „Vasaros terasa“ vakar jį viršijo daugiau nei trimis šimtais žmonių. Tiesa, pirmasis rekordas, kaip ir šiandieninis, priklauso tai pačiai ketveriukei – penkmetį šiemet švenčiančiai grupei „ba.“.

Nuotraukų galerija iš koncerto:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)